Jump to content

"Ниски" ударци портала Телеграф.рс по сајту Црква.нет

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре неколико дана су нас контактирали "новинари" са Српског телеграфа и преписка је ишла овим путем:

Поштовани,

Везано за Ваше интересовање за сајт Црква.нет:

Сајт се искључиво бави вестима из Цркве. „Продаја ципела, препарата...“ и чега већ није ствар уредништва, већ посебне категорије да чланови заједнице могу да продају своје производе. То никако није идеја сајта и нешто што је главна ствар на сајту. Напротив. Веома би било бесмислено да се на тај начин представи један озбиљан пројекат. Верујемо да Вама никако то није идеја, а и сами можете да се уверите да је то бесмислица да су чланови како кажете „махом они који се баве стварима које немају везе са црквом“.  Мислим да је један или двоје чланова поставило некакав оглас. Наравно, све и сва се може искористити код безобзирних људи да на тај начин направе још један у низу напада на Цркву, но верујемо да то није Ваша намера, те, ако желите да било шта пишете о мрежи Црква.нет, молимо Вас да нам се обратите и ми ћемо Вам дати контакт особе која је ту да даје интервјуе у име уредништва. 

У сваком случају, Ваш мејл нам је дао идеју да потпуно укинемо могућност постављања било каквих огласа јер смо готово сигурни да то неко може искористити на недобронамерну критику, и ако, ваљда није ништа лоше у томе што неки члан постави да продаје дечји бицикл или ципеле.

У нади да су Ваше намере добронамерне, искрено Вас поздрављамо.

Уредништво.

Мејл је одговор на овај мејл

Poštovani, 
Pišem vam iz redakcije dnevnih novina Srpski telegraf. Čitaoci su nam javili za ovaj sajt, kao i da se na njemu članovi mahom bave stvarima koje nemaju veze sa crkvom (prodaja cipela, bicikala, preparata...). Da li vas mogu zamoliti za komentar i odgovor na pitanje ko stoji iza sajta i čemu je sajt zapravo namenjen? Hvala unapred. Možete mi pisati na miljana.leskovac@srpskitelegraf.rs
Подели на овим сајтовима

Дакле, новинарка уместо да се сама увери каже "јавили нам читаоци"... јеси ли читаоци Српског телеграфа малоумни или је то само став новинарâ из ових новина и портала Телеграф.рс да на овај начин се понашају?

Ово је свакако дно новинарства јер ако би новинар био коректан онда би тражио да се изнесе став и друге стране. Иначе, мејл који су послали да се одговори НЕ РАДИ. Дакле, није их се тицало да чују другу страну, и ако је очигледно да је вест наобичнији clickbait...

Подели на овим сајтовима

30709842_10215448087265848_8994936659254444032_o.jpg

Искрено верујем да ће човек и да прода неки пар после оволике рекламе :)

Подели на овим сајтовима

Svasta bre s vama ljudi, pa dokle cete vise da se osvrcete na te pomijare od novina? Kako ne kapirate da oni postoje da bi balegarili na sve strane?

I jos im ovako dajete nekakav znacaj... jednostavno stavite sebi do znanja da oni kao i da ne postoje, toliko su beznacajni...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево и мене да се јавим као аутор тог огласа. Пошто сам ја добио бесплатну рекламу аутор текста од мене добија ципеле од 1000e ;-) 

Подели на овим сајтовима

Tekst sto sam poslao redakciji

Postovanje, na vasem portalu ste objavili moj oglas koji sam postavio na sajtu crkva.net da prodajem cipele koje kostaju 1000e pa sam u zamenu za reklamu odlucio da vam poklonim jedne.Jeste da one  kostaju svega nekoliko 1000 dinara dinara ali koga to uopste briga. Ako ljudi koji citaju vas sajt stvarno  veruju da ih ja prodajem za 1000e  sto nebi vama vasi prijatleji i rodbina verovali da ste ih toliko platili i da stvarno toliko vrede. 

Подели на овим сајтовима

Red bi bio da vidimo i sliku Miljane u poklonjenim vrelim cipelicama!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

POCELO JE KAO OBICAN SPIN, ALI MODNE PISTE MILANA I PARIZA NISU MOGLE NI DA SANJAJU STA CE SE DOGODITI

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, drvce рече

POCELO JE KAO OBICAN SPIN, ALI MODNE PISTE MILANA I PARIZA NISU MOGLE NI DA SANJAJU STA CE SE DOGODITI

Ципеле од 1000 евра, на тренутак спале на пар хиљада динара, а оно што се после догодило је нешто што ће сви за сва времена запамтити

Подели на овим сајтовима

ПРОДАВАЦ ЦИПЕЛА ОД 1000 ЕВРА ПОКЛОНИО НОВИНАРКИ НАЈСКУПЉИ МОДЕЛ. ШТА ЈЕ ПОСЛЕ БИЛО НЕ БИСТЕ МОГЛИ НИ ДА ЗАМИСЛИТЕ

Подели на овим сајтовима

Штета што Милан није у прилици да распали шалу.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...