Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Таша рече

Primetila sam da se kod nas u Srbiji puno nosi prsten na palcu, zato vam i rekoh sta predstavlja. A vi nastavite da nosite nemam ja nista protiv. Samo skinite ga kad budete isli ka "zapadu" jer se tamo ne tumaci kao "modni detalj". 

Obišla sam i istok i zapad. Ništa... e sad, šta ko misli, i šta vrti po glavi, i kakva su interna obilježja, mene ne dodiruje.
U selu moje drugarice, tetovaža ženu obilježava kao osobu lakog morala, ali ono baš navedu kao je vide. Zinuo mi niko nije kada sam se pojavila... mudre žene.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Juanito рече

Е и то ме заболе, што би реко Шурда, шта они тумаче...

I ja isto k'o Surda veruj mi, samo nisu sve lezbejke dobre cice ima i po neka Brnabicka i Serifovicka @Lady Godiva  :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Ayla рече

Obišla sam i istok i zapad. Ništa... e sad, šta ko misli, i šta vrti po glavi, i kakva su interna obilježja, mene ne dodiruje.
U selu moje drugarice, tetovaža ženu obilježava kao osobu lakog morala, ali ono baš navedu kao je vide. Zinuo mi niko nije kada sam se pojavila... mudre žene.

Ma samo rekoh da su to nosenje na palcu izmislili oni, kako bi se lakse prepoznavali i muvali bez gubljenja vremena na strejtase. Nije zgoreg znati. Moze da dovede u neprijatnu situaciju. No. 

Подели на овим сајтовима

Tasa 

Ana i Marija su maskulinizirane i sebi nadju zgodne djevojke. Ani bi vecina muskaraca pozavidjela:)

Подели на овим сајтовима

@Ronald

Ne zagadjuj bre ovako rafiniranu temu!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

@Ronald

Ne zagadjuj bre ovako rafiniranu temu!...

Zar ti nisi rekao da sa mnom nemas sta da komentarises. Ja se toga drzim, ali evo cime sam je "zagadio"? Tasa je spomenula njih( Anu i Mariju) u komentaru vezano za LGBT a oko njene rasprave sa Godivom, i kasnije taj dio izbrisala. Ja sam samo objasnio. Na kraju ne mozes mi ti odredjivati sta cu da pisem na kojoj temi zar ne? Ako administracija odluci da je to zagadjivanje, onda ok, mada ne vidim tu nista sto ti vidis, narocito ne vjerujem u tvoj " cisti" sud o "zagadjivanju" u bilo kojem kontekstu.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ronald рече

Zar ti nisi rekao da sa mnom nemas sta da komentarises. Ja se toga drzim, ali evo cime sam je "zagadio"? Tasa je spomenula njih( Anu i Mariju) u komentaru vezano za LGBT a oko njene rasprave sa Godivom, i kasnije taj dio izbrisala. Ja sam samo objasnio. Na kraju ne mozes mi ti odredjivati sta cu da pisem na kojoj temi zar ne? Ako administracija odluci da je to zagadjivanje, onda ok, mada ne vidim tu nista sto ti vidis, narocito ne vjerujem u tvoj " cisti" sud o "zagadjivanju" u bilo kojem kontekstu.:)

O cemu ti to molim te?! Ja sam te dve pomenula u sali a i nisam se raspravljala ni sa jednim clanom sa teme samo sam otkomentarisala jedan modni detalj. I ne brisem poruke btw.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Таша рече

O cemu ti to molim te?! Ja sam te dve pomenula u sali a i nisam se raspravljala ni sa jednim clanom sa teme samo sam otkomentarisala jedan modni detalj. I ne brisem poruke btw.

Sorry sad vidim da nisi obrisala, citao sam na telefonu  poruku  kad si spomenula Mariju Serifovic i Brnabicku,i na kraju tagovala Lady Godivu, a nakon nje se pojavila druga poruka ispod. Komentarisanje ili rasprava u sali, svejedno, oko modnog detalja, a ja sam se samo nadovezao na tu poruku, nakon cega je Obi komentarisao.

Подели на овим сајтовима

On 4/6/2018 at 21:09, Muramasa рече

Suprugicast.

R536-18K-PLAT_385f9b2cd5ca416b835c5e0937

...

One ring to rule them all...

1200px-Unico_Anello.png.8d4c6dff9abd90c67b0a0114669fe4e3.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije vazno sta zena obuce, mnogo je vaznije da li ona ume to da iznese ....i jos najvaznije , kako se ponasa. Muskarci najvise vole kod zena njen karakter, njen stav... Sta vredi ako je lepa, a glupa? Premda su muskarci vizuelni tipovi, vole da vide lepu zenu, ali nije to ono sto ce ih zadrzati .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...