Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 30 минута, Таша рече

Primetila sam da se kod nas u Srbiji puno nosi prsten na palcu, zato vam i rekoh sta predstavlja. A vi nastavite da nosite nemam ja nista protiv. Samo skinite ga kad budete isli ka "zapadu" jer se tamo ne tumaci kao "modni detalj". 

Е и то ме заболе, што би реко Шурда, шта они тумаче...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, obi-wan рече

7896634

Ostarelo se cero, dok se chicha seti... sto bi rekli braca Romi - qrafte tehnika...

Aha... ko još gleda gležnjeve. 

• Хахаха 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, obi-wan рече

...

Kako li je samo uspela da udje u ove "pantalone"...

Ако није од ретких које природно овако изгледају мислим да се ова разбија од вежби да има овакве ноге и позадину....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Владан6 рече

Ако није од ретких које природно овако изгледају мислим да се ова разбија од вежби да има овакве ноге и позадину....

Ako, nek` vezba, to je dobro za zdravlje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Владан6 рече

Без дискусије изгледа као авион.

Ипак морам да напоменем да овакве панталоне и штикле доста доприносе крајњем визуелном ефекту...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

Ako, nek` vezba, to je dobro za zdravlje...

пре 7 минута, Juanito рече

Ипак морам да напоменем да овакве панталоне и штикле доста доприносе крајњем визуелном ефекту...

Слажем се али некако нисам фан великог форсирања ради изгледа... то хоће после да иде у рикверц. Али добро то је можда мој неки трип...

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Таша рече

A vi nastavite da nosite nemam ja nista protiv. Samo skinite ga kad budete isli ka "zapadu" jer se tamo ne tumaci kao "modni detalj". 

Ма опуштено, замолићу @Juanito да иде са мном и брани ме од насртљивих, похотних жена.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Juanito рече

E, pa to sam i ja `teo da kazem - lako je da zadnjica bude utegnuta kad ima sta da je utegne.

Stoga su ove pantalone verovatno uzasno neudobne, jer imaju ulogu da stegnu i zategnu, i ocigledno sluze samo za slikanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Владан6 рече

Слажем се али некако нисам фан великог форсирања ради изгледа... то хоће после да иде у рикверц. Али добро то је можда мој неки трип...

Nije trip, to jeste skroz bzvz kad se pretera. Ja licno bas volim kad zena/cura ima mali diskretni stomacic. Nekako mi brate izgleda zdravije.

Ovo ovako ustogljeno i pritkasto sve pati od nejela...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Ja licno bas volim kad zena/cura ima mali diskretni stomacic. Nekako mi brate izgleda zdravije.

А и брате, на оне плоче не мож да ставиш главу ко човек, много жуља. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

E, pa to sam i ja `teo da kazem - lako je da zadnjica bude utegnuta kad ima sta da je utegne.

Stoga su ove pantalone verovatno uzasno neudobne, jer imaju ulogu da stegnu i zategnu, i ocigledno sluze samo za slikanje.

За сликање и показивање, наравно. Али многе жене то воле и нек су живе и здраве. И то не само “лоше маме” и шта је већ постављач покушао ту да провуче. Никад не судити по паковању, никад.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Juanito рече

Али многе жене то воле и нек су живе и здраве.

пре 27 минута, obi-wan рече

Ja licno bas volim kad zena/cura ima mali diskretni stomacic.

Мени је далеко јачи утисак у (ужим) тренеркама, и ако нема дотерану линију, што каже Оби има стомачић, него утегнута у овој пластици, кожи или шта већ.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Ooo, my wingman. :sunce:

Red leader to red five - two bogies on your six!

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Владан6 рече

Мени је далеко јачи утисак у (ужим) тренеркама, и ако нема дотерану линију, што каже Оби има стомачић, него утегнута у овој пластици, кожи или шта већ.

Ma moj si covek, razmisljamo skroz isto. Bog da blagoslovi onog ko je izmislio trenerku. :dobro:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...