Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 33 минута, Плаво Небо рече

Женско које има стила и укуса за пристојност лепо ће стајати шта год да обуче :)

Nisi upravu ipak je haljina, haljina. Nekako je zena zenstvenija, lepsa itd.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 15 минута, Liga Džentlmena рече

Укуси су различити :) Причам ти из свог искуства. Знам једну девојку, скоро сам је упознао, лепо јој стоји и једно и друго. А и кад је хладно време што би се трудила да буде женственија.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasenka рече

šta dečki vole više da devojka nosi , štikle ili ravnu obuću? meni je lično lepše i udobnije u ravnoj obući. uz to moderno je . uklapa se i uz matursku haljinu. naravno. bitno je da može da iznese sa stilom. 

Што се мене тиче немој никад да обује обућу са штиклом. Ем и није ни здраво ни за ноге ни за кичму, ал' како јој је воља.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Liga Džentlmena рече

to je stvar navike. kako te mama uči od malena. ;) nije lako odjednom iz hlača uskočiti u haljinu. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Укуси су различити :) Причам ти из свог искуства. Знам једну девојку, скоро сам је упознао, лепо јој стоји и једно и друго. А и кад је хладно време што би се трудила да буде женственија.

dovoljno je ženstveno ako preko hlača obuče neki lep vuneni dugački džemper. ;) em lepo. em toplo. 

Подели на овим сајтовима

@Natasenka „Ima zena koje ne nose svoj car u linijama lica, nego u izrazu lica; ni u boji ociju, nego u pogledu; ni u crti usta, nego u osmehu; ni u govoru, nego u melodiji glasa; ni u formama tela, nego u pokretima.“ Dodao bih tu i da ih ima sa licem andjela, koje mozete biti cisti bonus, i nikake aljine , krpice i gace ne mogu nadomestiti neznost srca. :D:D Sve je jednostavno, nego ga mi komplikujemo. 

16864415_866576393495829_5727969109208816798_n[1].jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasenka рече

šta dečki vole više da devojka nosi , štikle ili ravnu obuću? meni je lično lepše i udobnije u ravnoj obući. uz to moderno je . uklapa se i uz matursku haljinu. naravno. bitno je da može da iznese sa stilom. 

Pa bre kako prilika diktira. Jeste zenstvenije u cipelama na stikle al kako je lakse. 

Moze i jedno i drugo. U principu bitno je u cemu se osecas udobnije.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Ooo, da se ti to nisi malo zaljubiskao

??

Pa bre svakoj devojci stoji lepo i jedo i drugo. Meni je ovo zenstvenije, al dobro ne znaci da su i pantalone lose. Bitno je samo kako to uklopi i kako nosi to.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

ma zena koje ne nose svoj car u linijama lica, nego u izrazu lica; ni u boji ociju, nego u pogledu; ni u crti usta, nego u osmehu; ni u govoru, nego u melodiji glasa; ni u formama tela, nego u pokretima.“ Dodao bih tu i da ih ima sa licem andjela, koje mozete biti cisti bonus, i nikake aljine , krpice i gace ne mogu nadomestiti neznost srca. :D:D Sve je jednostavno, nego ga mi komplikujemo. 

Лепо си ти то све  Дучићу :smeh1: измудровао.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 10.2.2019. at 14:44, Gogić рече

Zena u haljini ili pantalonama, sta vam se vise svidja? ?

На питање ћу одговорити питањем - мушкарац у хаљини или панталонама ? Хах...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Плаво Небо рече

Не дам се :)))

Ma jesi hihi, ako si brate samo da si ziv i zdrav. Nemoj samo mnogo da se zaljubis pa glavu da izgubis. ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

На то сам мислио :0205_whistling:

Haha, nego sta zaljubljuj se vremenom nemoj odma. ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...