Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 5. 2014. at 20:34, Мајда рече

Помаже Бог и добро вече желим свима који су присутни на форуму!

Е сад за почетак да се представим, зовем се Мајда имам 25 година живим на релацији Београд-Мадрид.

Тренутно сам у Београду,завршила сам Економски факултет,радим,слободно време волим да искористим у шетњи,бавим се спортом,волим музику,духовну литературу..Напросто уживам у сваком новом дану који ми је Богом дан.

Толико од мене...за сада ;)

Све вас пуно поздрављам! :)

Dragom mi je Majda, ja sam Kralj Stare Pazove i bivsi pilot vasionskog broda ovde na forumu. 

Подели на овим сајтовима

On 16. 5. 2014. at 21:05, Kolega2357 рече

Dragom mi je Majda, ja sam Kralj Stare Pazove i bivsi pilot vasionskog broda ovde na forumu. 

Задовољство је моје да ми Краљ Старе Пазове и бивши пилот васионског брода форума пожели добродошлицу.

Хвала Колега2357 :)

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

On 16. 5. 2014. at 21:13, Мајда рече

Задовољство је моје да ми Краљ Старе Пазове и бивши пилот васионског брода форума пожели добродошлицу.

Хвала Колега2357 :)

Ako treba pomoc za bilo sta slobodno pitaj. 

Подели на овим сајтовима

On 16. 5. 2014. at 21:14, Kolega2357 рече

Ako treba pomoc za bilo sta slobodno pitaj. 

Хвала Колега2357 али сам већ добила велику свеску са употребом форума ;)

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

On 30. 4. 2014. at 23:16, Милосављевић рече

Moram i ja moju zenu da dovedem na forum. :D

Jok, more! Odvedi je sa foruma. :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Помаже Бог!

Већ дуго читам овај форум и много тога сам научио. Нисам се до сада регистровао јер мислим да немам нешто много паметно да кажем, радије пратим друге  :)

Зовем се Владимир, имам 35 година.

Ипак ми је сад дошло да се напокон региструјем, па можда и ја нешто прозборим.......  :D

Подели на овим сајтовима

On 23. 7. 2014. at 4:49, Приправник рече

Помаже Бог!

Већ дуго читам овај форум и много тога сам научио. Нисам се до сада регистровао јер мислим да немам нешто много паметно да кажем, радије пратим друге  :)

Зовем се Владимир, имам 35 година.

Ипак ми је сад дошло да се напокон региструјем, па можда и ја нешто прозборим.......  :D

Dobro nam dosao na forum. Ja odma` imam pitanje: `de je to fino mesto sto ga imas na sliki? :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 25. 7. 2014. at 18:45, Приправник рече

Река Млава, поред манстира Горњак. Сликао сам својим телефоном :-) 

Pa ako si iz okoline Gornjaka možda smo i susedi.  :D  U svakom slučaju dobro nam došao!   8086.gif

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 25. 7. 2014. at 18:45, Приправник рече

Река Млава, поред манстира Горњак. Сликао сам својим телефоном :-) 

On 25. 7. 2014. at 19:18, Иван Ивковић рече

Pa ako si iz okoline Gornjaka možda smo i susedi.  :D  U svakom slučaju dobro nam došao!   8086.gif

Добро дошао брате! Горњак. Прелепо место. Исто. Ако си из околине Горњака онда смо комшије :)

Подели на овим сајтовима

On 14. 8. 2014. at 6:40, drakce рече

Pomoz Bog!

Ja sam Drakce.

Drakce, dobro nam dosao na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Помаже Бог!

Ја сам Гордана.

На ЖРУ ме привукао солидан састав људи.

За свако је поштовање њихов вишедеценијски труд на "њиви Господњој". Мислим првенствено на оца Саву, ђакона Ненада, оца Зорана,... остале сам мање упознала - тек ћу  0703_read

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...