Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 5. 1. 2014. at 23:45, Саво Бркић рече

Помаже Бог браћо и сестре Светосавци ево и мене са вама ..... Србин-Православац,Мачванин и анти-екумениста који нажалост живи и ради у туђини ( немачкој)....!!!!

Добро нам дошао  :pivo: 

Подели на овим сајтовима

On 25. 5. 2009. at 16:01, deda рече

Младен Алексић из Јагодине. Имам 24 године (то је 85 годиште). Студент који завршава Богословски факултет и покушава да упише филмску режију на ФДУ. Студент који жели да споји теологију са кинематографијом. Неки ме и знају као чтеца из цркве. А податке о висини, тежини, боји очију, матичном броју баш и не бих  winter

Nije mi jasan spoj teologije i knematografije!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре Светосавци ево и мене са вама ..... Србин-Православац,Мачванин и анти-екумениста који нажалост живи и ради у туђини ( немачкој)....!!!!

Срећно и од Бога вам свима благословљено Бадње вече...!!!

Pozdrav Savkane dobro došao!

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosao bratan! :)))

Подели на овим сајтовима

Да ли би могао овај мој земљак, глушчанин претпостављам, Бркић из Немецке да објасни свој анти-екуменизам из насловне поруке представљања.. ?

Подели на овим сајтовима

Brate Savo dobrodošao :)

Nadam se , iskreno ,dobro nam ostao :)

OVde u ovoj virtuelnoj zajednici prihvatamo svakoga, svako ima pravo na mišljenje, samo dok god ga iznosi na jedan kulturan način :)

Razlike su već vrlo očigledne, ovde na sajtu je većina Pravoslavnih Srba a ne Srba pravoslavaca i dobar deo smatra da je pravoslavni ikumenizam u prirodi naše vere pravosalvne.

Nadam se da ćeš svoje mišljenje iznositi argumentovano u diskusijama, pa da nam svima bude na korist i slavu Božiju :)

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 0:40, Дејан Бићанић рече

i dobar deo smatra da je pravoslavni ikumenizam u prirodi naše vere pravosalvne.

Pravosalvne mozda, ali ne Pravoslavne. I molim te pricaj za sebe a ne za vecinu. Ko ti je dao autoritet da pricas za vecinu?

Подели на овим сајтовима

Dobar je Savkan ,moj komšija u Njemačkoj bio....

Ne treba ga odma na nož, čovjek se lijepo otvoreno predstavio ko je i šta je, nije nikog uvredio, kao sad da je čudno što je neko protivnik ekumenizma...

Savo radi kao informativna služba u jednoj velikoj klinici tamo i ima neka kapelica dal protestantska šta li,sjećam se dobro,svaki puta kad ide kući da se prekrsti tamo i pomoli, znači poštuje , jedino je vjerovatno protiv onog djela ekumenizma koji se odnosi na ujedinjenje hrišćanstva na čelu sa rimskim papom koji je posebno za nas srbe kompromitovan crkveni položaj i ja ga potpuno razumijem i šta više,djelim taj stav sa njim

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 0:52, Istochnik рече

Pravosalvne mozda, ali ne Pravoslavne. I molim te pricaj za sebe a ne za vecinu. Ko ti je dao autoritet da pricas za vecinu?

greška u kucanju :)

pa moje prisustvo na sajtu od samog osnivanja i praćenje pisanja članova, mislim da mi dovoljno to daje na autoritetu :)

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 0:53, kordun рече

Dobar je Savkan ,moj komšija u Njemačkoj bio....

Ne treba ga odma na nož, čovjek se lijepo otvoreno predstavio ko je i šta je, nije nikog uvredio, kao sad da je čudno što je neko protivnik ekumenizma...

Savo radi kao informativna služba u jednoj velikoj klinici tamo i ima neka kapelica dal protestantska šta li,sjećam se dobro,svaki puta kad ide kući da se prekrsti tamo i pomoli, znači poštuje , jedino je vjerovatno protiv onog djela ekumenizma koji se odnosi na ujedinjenje hrišćanstva na čelu sa rimskim papom koji je posebno za nas srbe kompromitovan crkveni položaj i ja ga potpuno razumijem i šta više,djelim taj stav sa njim

niko Savu na nož nije dočekao, ne znam što odmah stvarate atmosferu neku bezveze.

Savi još jednom dobrodošlica :)

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:01, Дејан Бићанић рече

greška u kucanju :)

pa moje prisustvo na sajtu od samog osnivanja i praćenje pisanja članova, mislim da mi dovoljno to daje na autoritetu :)

Pa dobro, ali vrijeme se mjenja i stizu novi clanovi. Mislim da covjek nije nikoga uvrijedio nego je iskreno rekao svoje misljenje. Ja postujem tudje stavove ali necu da pricam u ime drugih.

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:04, Istochnik рече

Pa dobro, ali vrijeme se mjenja i stizu novi clanovi. Mislim da covjek nije nikoga uvrijedio nego je iskreno rekao svoje misljenje. Ja postujem tudje stavove ali necu da pricam u ime drugih.

da, sve sam lepo objasnio, dakle Sava je dobrodošao, ima pravo na mišljenje kao i svako drugi, dok gd se piše kulturno, uljudno, problema nema, ne kapiram što branite čoveka ko ga napada?

Savi DOBRODOŠLICA po treći put :D

Подели на овим сајтовима

Браћо моја драга и Админе брате Дејане долазим са добрим намерама 40 ми је година тако да отпадам од оних који долазе буку овде да праве а и сматрам где се наши Очеви налазе и све шта је благосивљано тако и овај форум да није место за препирке и свађе међутим није нигде треба свугде да гледамо да будемо људи ...

а брату горе да објасним тај анти-екуменизам мој не признајем непогрешивост ватиканског поглавара и све шта ватикан подучава је тешка јерес и у том брлогу као Светосавац-Националиста(не у мржњи већ као Србски родољуб) , љубитељ Монархије (анти-масонске) а и теократа не желим да се налазим јер каже се у Символу Вере " Верујем у једну Саборну и Апостолску Цркву" дакле сви смо ми некада једно били па ако желе да се екуменишу могу једино само на тај начин да се они припоје нама а не ми њима дакле да се они врате у своје гнездо тако и сви остали (баптисти,протестанти и остали назови Хришћани) ето толико од мене браћо и сестре .... мислим да знате од прилике сад за шта моје срце куца а и душа дише увек било и до смрти Бог драги да помогне увек тако да остане ..... и наравно Србство увек у крви,срцу и души...!!!

И хвала свима на добродошлици Бог вам свима добро дао....!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...