Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 12. 2013. at 22:34, Markovic S. рече

Pozdrav za sve, moje ime je Markovic Slavka, imam 17 godina, ucenik sam 3. godine ekonomske skole, jako volim veronauku, poklonicka putovanja i sve vezano za nasu veru. Na ovom sajtu sam pronasla odgovore na neka pitanja koja su me interesovala, naucila sam dosta toga i ucicu i dalje uz vas, ponekad ste me svojom duhovitoscu nasmejali kada sam vas citala, hvala na tome. Primecujem ima ovde dosta divnih ljudi. :-)

Dobro nam došla.  8086.gif  :aplauz:

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 0:08, Dragi рече

Spremaj kafu. xD

I rakiju :D moras da probas ovu iz Ranovca (ukoliko vec jesi-od viska glava ne boli :D ) uzgred,kazu da je i Tito,dok je bio navlasti,pio ranovcanku,specijalno pecenu za njega..

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

joooj ja sam predstavio sebe..a zaboravio sam ono mnogo vaznije..prastajte :)

http://youtu.be/RWm7d56g1Kc

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Зовем се Даниела већ сам чини ми се месец дана а можда и више и осећам се на форуму као код своје куће.. :)

Драго ми је што могу слободно време да искористим овде.Надам се дивном дружењу.

Велики поздрав за све вас! :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Даниела Данче...Добро нам дошла.

Имала сам другарицу из школе,звали смо је Данче.

Била је много весела и лепа, и добра.

И много смо је волели.Сви.

Енергија коју ти носиш, пуно  подсећа на моје Данче.

:) .1399.

Подели на овим сајтовима

Боље вас нашла!

Хвала лепо на дивним речима додуше моји пријатељи ме баш тако доживљавају...

Куку можда сам то ја Данче... :D

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Поздрав и за тебе Даниела и хвала на лепим речима.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 18. 12. 2013. at 18:07, Manastir Bradaca рече
Iskusenik Dragan,ako Bog da,buduci monah Nektarije..

svaka cast..... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Добродошлица свим новим члановима!

:bighug:  :algabacaju:      girl_smiley:smil443643319dc3d:   :0442_feel:  :0442_feel:  :0442_feel:  nasznak

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

@ИгорМ 

Hvala na dobrodošlici !

Da se predstavim, Jovica iz okoline Paraćina, '81. godište, nezaposlen ( mislim da je dovoljno podataka :)  )

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре Светосавци ево и мене са вама ..... Србин-Православац,Мачванин и анти-екумениста који нажалост живи и ради у туђини ( немачкој)....!!!!

Срећно и од Бога вам свима благословљено Бадње вече...!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...