Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bog pomogao!Mi smo jedna siromasna porodica iz Obudovca u Republici Srpskoj,i muz i ja smo nezaposleni,a imamo cetvoro djece-dva sina i dvije kcerkice,troje od njih Aleksandar,Ruzica i Ratka je maloljetno,najstariji sin Vlado je zavrsio srednju elektro-tehnicku skolu-na fakultet nismo mogli da ga posaljemo iako je bio dobar ucenik...Muz je prosao sva ratista u proslom rat,zasluzio cin kapetana,a sada zaboravljen od strane drzave i svih...Ja,poljoprivredni tehnicar,nezaposlena...prezivljavamo od 95eura djecijeg doplatka i dnevnice od 10eura,ako uspijemo naci negdje nesto da radimo i ako nam plate na svim vrstama poslova-ne biramo...Muz je imao tesku operaciju,jednu,a trebao bi ponovo,ali ne mozemo...financijski...Djeca nejaka da pomognu,ima dana kada ne mozemo ni veknu hljeba da kupimo,a o nekim drugim stvarima-ne smijemo ni da razmisljamo...Dobri ljudi su nam i ovaj kompjuter poklonili,uplatili ineternet,a mi ''nasli ''HO "Srbi za Srbe" i "Nemanjici-Ticino" i uz njihovu pomoc pokrili, na jednu vodu,i omalterisali,nasu kucu u kojoj smo 5 godina zivjeli bez krova i neomalterisanih zidova-unutra smo osjecali kad :drugarstvo: pada i vjetar duva-prokisnjavalo je i duvalo unutra,sada ni oni nemaju vise sredstava da nam pomognu,a mi u problemima i dalje...kreveti na kojima spavamo u fazi raspadanja-puni grinja,prasine i ko zna cega jos,pa nam ovo troje malisana,malo-malo kod doktora na inhalacije-problemi disajnih puteva,a sporet na drva jedini koji imamo-progorio i svaki dan strahujemo da nam se ovo malo kuce,NE DAO DRAGI BOG,ne zapali...Ima li nacina da nam Vi pomognete?Mozda znate nekoga ko bi mogao,mi smo ocajni i ne znamo kome vise da se obratimo za pomoc...U nasu Opstinu,Centar za soc.rad,Boracku org. i jos ko zna gdje smo isli,molili za posao,pomoc,ali nista-salju nas od vrata do vrata,obecaju,ali to je sve-pomoci niotkuda...Ako ima nacina da nam pomognete-POMOZITE,AKO BOGA ZNATE...ne radi nas-nego radi nase djece...NEKA VAS CUVA DRAGI BOG...ODGOVORITE,MOLIMO VAS...unaprijed zahvalna Porodica Pavlovic iz ObudovcaSvi ljudi dobre volje koji mogu i žele da pomognu Pavlovićima, svoje donacije mogu da uplate na broj tekućeg računa Mitre Palvlović 562-100-80146996-50, otvorenog kod NLB Razvojne banke.ZA DEVIZNE UPLATEName on the account: Митра ПавловићAccount with Institution: PAVLOVIC INTERNATIONAL BANK AD, FILIJALA BRCKOSWIFT: PAVLBA22IBAN: BA395542030010660571Контакт телефон породице Павловић: 0038766730703Контакт емаил породице Павловић: [email protected] nije do smijanja,ja mogu da placem...

apel.png

Подели на овим сајтовима

Велики поздрав свима! Као и многи други, и ја се нисам раније представила, јер нисам видела страницу на време. Зовем се Марина, из Лесковца сам, имам скоро 28 година и студирам књижевност у Кос. Митровици. На вашем форуму углавном читам, ретко шта сама напишем, али таква сам и иначе у животу: више волим да слушам шта други причају, онда "мудро" ћутим и размишљам, па кад нешто кажем, кажем мало, ал' глупо!    hastalavista

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Велики поздрав свима! Као и многи други, и ја се нисам раније представила, јер нисам видела страницу на време. Зовем се Марина, из Лесковца сам, имам скоро 28 година и студирам књижевност у Кос. Митровици. На вашем форуму углавном читам, ретко шта сама напишем, али таква сам и иначе у животу: више волим да слушам шта други причају, онда "мудро" ћутим и размишљам, па кад нешто кажем, кажем мало, ал' глупо!    hastalavista

Рончице, а ....  https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3440.msg88352.html#msg88352

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...