Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nekoć bejah Gospodin Jakov.... Ali ne više, ne, ne .... Nema više gospode, od sada samo prosto šatro Jakov  :group111: ....

Mora da učiš arapski ili ivrit pa si u fazonu pisanja s desna u levo.  crvenilo

tvoj

Miharbi Napejts Nadalv

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

joooj nesiguran Ja sam tek danas vidjela ovu stranicu inače bi se predstavila ranije crvenilo     

Dakle... zovem se Dragica Mamić,imam 51god( 4chsmu1)Voljela bi znati da li ima neko stariji.... 0110_hahaha 8086.gif Rođena sam u B.Luci gdje i sada živim.Udata sam imam sina i kćerku oboje studiraju i oni su me naučili da se koristim ovom spravom bangin Lutajući naiđoh na  zru mense0198626478946378946

Nadam se da neću puno gnjaviti,ali imam namjeru ovdje i ostati....lijepo mi je s Vama , kad budem dosadna samo recite razumjeću 0205_whistling,ali neću otići  smej.gif...dosta sam pisala odoh ja... bliss jeeee bighugbighug t4431

Драгице, добродошла, мало  си старија од  мене,  mense0198626478946378946

пиши и јављај се. hastalavista facenew22222222 lqj2e2sokakote

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! Zovem se Nikola a prezivam Cuckovic i imam 14 godina, ali brzo cu 15!  4chsmu1 Interesuje me psihologija, teologija (ali ne ona jaka hastalavista ) i muzika. Nadimak sam "ukrao" od jednog svestenosluzitelja kojeg zovu Beban, ali on to nezna - mislim, ne zna da sam prisvojio njegov nadimak, a zna da ga zovu beban hahaha  facenew22222222 zato psssssst !  0205_whistling

P.s.

izuzetno cenim iskrenost i otvorenost! I nije bilo lako napisati svoje ime  lqj2e2sokakote Puno pozdrava svima!!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Pozdrav svima! Zovem se Nikola a prezivam Cuckovic i imam 14 godina, ali brzo cu 15!  klapklap Interesuje me psihologija, teologija (ali ne ona jaka :P ) i muzika. Nadimak sam "ukrao" od jednog svestenosluzitelja kojeg zovu Beban, ali on to nezna - mislim, ne zna da sam prisvojio njegov nadimak, a zna da ga zovu beban hahaha  klapklap zato psssssst !  klapklap

P.s.

izuzetno cenim iskrenost i otvorenost! I nije bilo lako napisati svoje ime  tanning Puno pozdrava svima!!!!!!!!!!!!!!!

Добродошао бата-Ниџо код нас!  nasznak

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! Zovem se Nikola a prezivam Cuckovic i imam 14 godina, ali brzo cu 15!  stadaradim Interesuje me psihologija, teologija (ali ne ona jaka :P ) i muzika. Nadimak sam "ukrao" od jednog svestenosluzitelja kojeg zovu Beban, ali on to nezna - mislim, ne zna da sam prisvojio njegov nadimak, a zna da ga zovu beban hahaha  dada zato psssssst !  :cheesy:

P.s.

izuzetno cenim iskrenost i otvorenost! I nije bilo lako napisati svoje ime  tanning Puno pozdrava svima!!!!!!!!!!!!!!!

Добродошао бата-Ниџо код нас!  nasznak

Dobrodošao, Bebane!!! Za tako kratko vreme, tolika popularnost!!! Bravo!!!  mense0198626478946378946

oleeeee oleeeee oleeeee

Подели на овим сајтовима

извини Бебане, нисам се насмејао на твоје писање, већ на претходно Јаковљево као пошалицу-добродошлицу мирођији stadaradim

иначе, добро нам дошао и дуго нам остао  :cheesy: dada

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...