Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

joooj joooj Ja sam tek danas vidjela ovu stranicu inače bi se predstavila ranije crvenilo     

Dakle... zovem se Dragica Mamić,imam 51god( bighugbighug)Voljela bi znati da li ima neko stariji.... joooj joooj Rođena sam u B.Luci gdje i sada živim.Udata sam imam sina i kćerku oboje studiraju i oni su me naučili da se koristim ovom spravom bangin Lutajući naiđoh na  zru mense0198626478946378946

Nadam se da neću puno gnjaviti,ali imam namjeru ovdje i ostati....lijepo mi je s Vama , kad budem dosadna samo recite razumjeću 0442_feel,ali neću otići  joooj...dosta sam pisala odoh ja... joooj joooj t4431

Дивног ли писма  joooj Добродошли  сви!  joooj

Подели на овим сајтовима

joooj greengrin Ja sam tek danas vidjela ovu stranicu inače bi se predstavila ranije crvenilo     

Dakle... zovem se Dragica Mamić,imam 51god( 0110_hahaha)Voljela bi znati da li ima neko stariji.... 0442_feel ekstra Rođena sam u B.Luci gdje i sada živim.Udata sam imam sina i kćerku oboje studiraju i oni su me naučili da se koristim ovom spravom bangin Lutajući naiđoh na  zru mense0198626478946378946

Nadam se da neću puno gnjaviti,ali imam namjeru ovdje i ostati....lijepo mi je s Vama , kad budem dosadna samo recite razumjeću :cheesy:,ali neću otići  29dz8zk...dosta sam pisala odoh ja... 0110_hahaha :bla: t4431

oleeeee oleeeee oleeeee

Добродошла!!!

Подели на овим сајтовима

Ja sam Marina Petrovic.Rodom iz Velikog Gradista, sa 15god sam se preselila za BG i tamo zavrsila gimnaziju i srednju muzicku i upisala Pravni fakultet i zavrsila prvu godinu.Onda sam pozurila i sa 20god se udala u jedno malo selo blizu Raznja.Imam prekrasnu cerkicu Mariju, radim u servisu racunara i kao horovodja u Hramu sv Ilije.Manje-vise pojedini me dobro znaju sa foruma cak i bolje nego pojedinci iz moje neposredne okoline.

mense0198626478946378946 ovde  ne mislim da odem xexexexe

0110_hahaha :cheesy: :bla:

Добродошла, драга Марина!!!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...