Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Слави мила - свако добро, и добро дошла, нема разлога да говориш о себи тако, мислиш да смо ми који редовно пишемо паметни??? Морам те разочарати - уопште нисмо, зато молим те придружи нам се, можда ће неко твоје искуство или мишљење помоћи некоме, зато само навали, подијели своје мишљење са свима нама - ми смо зато ту, да разговарамо и да се дружимо  :cheesy2:

Добродошли.

Mozda je to zbog losih iskustava.... 4chsmu1

Ali hvala za dobrodoslicu....

P.S. poelbuster mene bi jako obradovala ta brosurica... ja ih imam u porodici ali pravo da vam kazem plasim se da zapocnem diskusije... kao sto rekoh nisam pametna .... ali se nadam jednog dana.... dace Bog bicu u mogucnosti....  facenew22222222

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nisam čitao pravilnik ovog foruma da li je dozvoljeno postavljati linkove ka drugim forumima pa molim da mi se oprosti a moderator naravno neka izbriše.

Да, poelbuster можеш слободно постављати линкове и других сајтова, али када је у питању неправославни сајт, обавезно нагласи да то није православни сајт...

Подели на овим сајтовима

Е па драги брате, ја живим у Републици Српској, и нисам нигдје чула за ту књигу, могу да разгледам, а моји родитељи - они су луди кад виде књигу  :), за разлику од мене, ријетко читају. Не знам колико ће ико имати времена да се позабави превођењем цијеле књиге. О колико страна говоримо? Може ли да се преведе један дио који се теби чини интересантним? Па да се за почетак то постави. Али нисам ти ја нешто кадар за превођење, а остали не знам хоће ли стићи.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:) много брале. Ако буде оран који од теолога и познавалаца енглеског, али тешко брате.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ево да се представим, иако сам већ неко време са вама. Пратим па по некад нешто и напишем. Много од вас и научим.

Имам сина и ћерку студенте. Ћерка је апсолвент на архитектури, а син студира филозофију. Радим као чиновник или слижбеник, муж и отац породице нам је правник, а имам и баку од 90 година чије умотворине често цитирам.

Ништа посебно, али ето пошто сам прескочила да се представим кад сам дошла, што би био ред, покушавам да надокнадим.

smiley-dance007   

Подели на овим сајтовима

тек сам скоро видео ову тему, иако већ неко време "висим" на  bangin

Бојан ми је име, а бокиМарадона надимак.

Нишлија, Палилулац

Волим да читам, не волим да пишем.

Праштајте!

winter

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

• Гости

тек сам скоро видео ову тему, иако већ неко време "висим" на  winter

Нишлија, Палилулац

Праштајте!

klapklap

klapklap

Добродошао Марадона!    winter bangin

Подели на овим сајтовима

Добродошао љубитељу читања и суграђанине  bangin

Сваки допринос је значајан, и немој се либити да ослободиш своје литерално перо...  winter

winter

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

тек сам скоро видео ову тему, иако већ неко време "висим" на  :cheesy:

Нишлија, Палилулац

Праштајте!

snoozer_11

slikanje

Ево нам човека у којем нема лукавства.

Добродошо брате!

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

тек сам скоро видео ову тему, иако већ неко време "висим" на  4chsmu1

Нишлија, Палилулац

Праштајте!

slava3

:)

Добродошо брате!

Tek me sada primećujete? ccc.

Šalim se.

Подели на овим сајтовима

тек сам скоро видео ову тему, иако већ неко време "висим" на  smej.gif

Нишлија, Палилулац

Праштајте!

smej.gif

:)

Добродошо брате!

Оче ђаконе немој да ме хвалиш, знаш да сам тол'ко глуп да, чим ме неко похвали ја направим глупост да би се мој Теодор боље снаш'о у ситуацији.

Хвала вам свима на добродошлици!!!  smej.gif

smej.gif

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...