Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

чек,слеки... ти вероватно идеш у Светиниколску church ...

да, да, ту је много лепо  u-eshatonu

0102_laugh

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима! Ево да се и ја представим, да не будем овде као неки шпијун  0102_laugh и неми посматрач, пошто вас већ дуго пратим и чини ма се да је овде добро друштво, па реко што да се не прикључим  klapklap, нарочито што ме све ово интересује пошто сам у цркви одмалена. Иначе ја сам Сандра(offline) или у овим водама  Маргарита. Имам 20 година, студент сам, волим да цртам, читам, висим на нету  и тааако, то је оно најосновније за почетак а надам се да ћемо се упознати више преко других тема. Ћао!!!  greengrin algabacaju  klapklap

"Недостатак љубави ништа не може заменити.Али љубав замењује све недостатке."(Отац Тадеј)

Подели на овим сајтовима

Dobro nam došla Margarita.....  buenos tardes...

nadamo se da ćeš uživati... i komentarisati...  0102_laugh    greengrin

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима! Ево да се и ја представим, да не будем овде као неки шпијун  0102_laugh и неми посматрач, пошто вас већ дуго пратим и чини ма се да је овде добро друштво, па реко што да се не прикључим  klapklap, нарочито што ме све ово интересује пошто сам у цркви одмалена. Иначе ја сам Сандра(offline) или у овим водама  Маргарита. Имам 20 година, студент сам, волим да цртам, читам, висим на нету   и тааако, то је оно најосновније за почетак а надам се да ћемо се упознати више преко других тема. Ћао!!!  greengrin algabacaju  klapklap

Поздрав  Маргарита!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Поздрав свима! Ево да се и ја представим, да не будем овде као неки шпијун  dada и неми посматрач, пошто вас већ дуго пратим и чини ма се да је овде добро друштво, па реко што да се не прикључим  :bla:, нарочито што ме све ово интересује пошто сам у цркви одмалена. Иначе ја сам Сандра(offline) или у овим водама  Маргарита. Имам 20 година, студент сам, волим да цртам, читам, висим на нету   и тааако, то је оно најосновније за почетак а надам се да ћемо се упознати више преко других тема. Ћао!!!  8086.gif 4chsmu1  t4431

Још један наш друг!  ekstra

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима! Ево да се и ја представим, да не будем овде као неки шпијун  srecan и неми посматрач, пошто вас већ дуго пратим и чини ма се да је овде добро друштво, па реко што да се не прикључим  :bla:, нарочито што ме све ово интересује пошто сам у цркви одмалена. Иначе ја сам Сандра(offline) или у овим водама  Маргарита. Имам 20 година, студент сам, волим да цртам, читам, висим на нету   и тааако, то је оно најосновније за почетак а надам се да ћемо се упознати више преко других тема. Ћао!!!  0102_laugh :bla:  t4431

Margarita dobro došla - osjećaj se kao kod svoje kuće. Kafu služimo u temama kafe kod 032 ili u kolu sestara ŽRU, a sve su u Ženkom kutku. Navrati nekad - bude i neki kolačić  :bla:

Drago nam je što si tu.  t4431

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на добродошлици!  :cheesy: И наравно да стижем на кафу и женске приче! :cheesy: :291291291: :cheesy:.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' />

"Недостатак љубави ништа не може заменити.Али љубав замењује све недостатке."(Отац Тадеј)

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog!

Braćo i sestre pravoslavci, ja sam katolik.

Braćo i sestre u Srbiji, ja sam u Hrvatskoj.

Braćo i sestre mladi, ja sam star (iako ima i starijih...).

Braćo i sestre kršćani (hrišćani), i ja sam.

Braćo i sestre oženjeni i udate, i ja sam.

Braćo i sestre roditelji, i ja sam (četvero djece).

Braćo i sestre umirovljenici (penzioneri), i ja sam.

Braćo i sestre djedovi i bake, i ja sam (četvero unučadi).

Braćo i sestre studenti i studentice, i ja sam bio (i diplomirao na tri fakulteta, moram se /malo/ hvaliti...).

Braćo i sestre studenti teologije, i ja sam bio (i diplomirao sam).

Neka  ljut i  Bogorodicaaaaaa budu s nama!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...