Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Moje ime je Marko i ja  nosim misao u sebi da smo mi svi stvoreni od Njegove apsolutne ljubavi.

Volim Sina Bozjeg smej.gif

Добродошао брате у Христу Марко!  algabacaju

Дивна ти је ова мисао о апсолутној љубави Божијој и нешем ствараљу!

Ја такође сматрам да је Господ апсолутна Доброта, апсолутна Светлост, апсолутни Живот и апсолутна Љубав и да у њему нема ни мало лоших потреба и осећања као што поседујемо ми људи а мислим на освету, срџбу, негативност, "правдољубивост" јер код Њега некада 2 + 2 могу да буду 5 или 10 али некад и -5 и -4 ....а све у циљу љубави и користи за спасење наших душа....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Draga braćo

Imam utisak kao da sam sa dugog puta došao kući.

Gde ste se dosad krili smej.gif

U ovom virtualnom svetu punom zamki mislim da sam konačno među svojima.

Da se predstavim:

Zoran

1967 godište

Žena i troje ženske dece (molim bez komentara  smej.gif )

Živimo skromno u Austriji.

Slavimo Lazarevu subotu.

Otac moga kuma je bio sveštenik i on me je i krstio.

Njemu mogu da budem zahvalan za to što sam sada ovde.

Interesovanja imam mnogo.

U zadnje vreme sam se "družio" sa raznim protestantima i što se više trude da me pridobiju ja im bolje kontriram smej.gif

"Omiljeni" su mi jehovci i skupio sam već dosta materijala o njima pa ću moći možda da pomognem našim ljudima da ne podlegnu njihovoj slatkorečivosti.

Mislim da je za početak dovoljno,ako neko želi da me pita nešto opširnije slobodno neka pita.

Добродошао брате и са моје стране!  algabacaju

јоооој нашем Андреју и мени су такође омиљени Сведоци!

Посебно волимо да читамо шарене Куле стражара и Пробудите се!

Мада , у принципу, препоручујем свакоме ко није теолог да се не дружи превише са њима.... smej.gif

Види једно моје искуство :

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5276.msg143534.html#msg143534

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog!

Eto da se i ja predstavim, premda me, činimi se nekolicina i zna sa ovog foruma.

Našao sam vas na poziv Andreja. Odavno sam na forumima, iako sada sve manje zbog obaveza, ali tu sam od početaka ovog načina komunikacije. Nekada davno moj BBS Infosys je prvi počeo da prenosi preko SETNeta, mreže BBSova, sa FON-a  e-mail na tek rođeni u Srbiji Internet.

Sveštenik sam beogradske nadbiskupije, u Rimu magistrirao Biblijsku teologiju - i tako.

Koga interesuje Bibilja i KC i nešto želi da pita, možda ću znati da mu odgovorim.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pomaže Bog!

Eto da se i ja predstavim, premda me, činimi se nekolicina i zna sa ovog foruma.

Našao sam vas na poziv Andreja. Odavno sam na forumima, iako sada sve manje zbog obaveza, ali tu sam od početaka ovog načina komunikacije. Nekada davno moj BBS Infosys je prvi počeo da prenosi preko SETNeta, mreže BBSova, sa FON-a  e-mail na tek rođeni u Srbiji Internet.

Sveštenik sam beogradske nadbiskupije, u Rimu magistrirao Biblijsku teologiju - i tako.

Koga interesuje Bibilja i KC i nešto želi da pita, možda ću znati da mu odgovorim.

Хваљен Исус !

Драго нам је оче што сте са нама! algabacaju

smej.gif

Подели на овим сајтовима

0409_feel isus-sinai

Ja se nisam predstavila.....

A dugo sam na forumu.... Ne ostavljam poruke... Nisam "pametna" pa ne komentarisem...

Elem da se predstavim ..

Duhovno na pravom putu... zivotno lutam... propali student politickih nauka (smucilo mi se od politike) :tornado:... pa pokusavam da izvucem najbolje od onoga sto sam naucila do sada... Govorim tri jezika (dva super i engleski odi mi dodji mi)

Inace sam sa svih strana.....poreklom.... Odrasla u Cacku a zivim u Njemackoj (trenutno)...

Volim da slikam... ali u poslednje vreme slabo... i samo po narudzbini....

I da ...Posecujem casove Veronauke kod Mare... Valjda cu onda biti malo pametnija....  4chsmu1

I mnogo ste mi zanimljivi....  blessyou

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Гости

0409_feel isus-sinai

A dugo sam na forumu.... Ne ostavljam poruke... Nisam "pametna" pa ne komentarisem...

Elem da se predstavim ..

Duhovno na pravom putu... zivotno lutam... propali student politickih nauka (smucilo mi se od politike) :tornado:... pa pokusavam da izvucem najbolje od onoga sto sam naucila do sada... Govorim tri jezika (dva super i engleski odi mi dodji mi)

Inace sam sa svih strana.....poreklom.... Odrasla u Cacku a zivim u Njemackoj (trenutno)...

I da ...Posecujem casove Veronauke kod Mare... Valjda cu onda biti malo pametnija....  4chsmu1

Не ћути рећи ово чувено "добродошла", пошто си веч дуже са нама! Само ћу ти рећи супер је што си са нама !  4chsmu1

Ја, нпр много волим историју уметности, имам много књига на ту тему...омиљени сликар ми је Салвадор Дали.... t4431

Подели на овим сајтовима

0409_feel isus-sinai

Elem da se predstavim ..

Не ћути рећи ово чувено "добродошла", пошто си веч дуже са нама! Само ћу ти рећи супер је што си са нама !  4chsmu1

Ја, нпр много волим историју уметности, имам много књига на ту тему...омиљени сликар ми је Салвадор Дали.... klapklap

Genije... ko ume da ga razume.... t4431

Ja sam ranije volela Van Gogha... ali kako vreme prolazi....  nisam vise tako odusevljena...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

smej.gif вам помого свима у сва времена  hfvguio

добро нам дошли драааааааааааги гости-сти-сти, надамо се да ћете после неког времена да се осећате као код куће  smej.gif smej.gif :)

посебну добродошлицу желим да пожелим Науму и Мидрашу  smej.gif

на форуму имамо само једно правило: нема вређања и нема клеветања, а неке линкове ћемо по потреби обележавати сходно сврси, па ћете већ видети  smej.gif

надамо се да ће вам овде бити лепо у нашој малој кућици у цвећу  smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Слави мила - свако добро, и добро дошла, нема разлога да говориш о себи тако, мислиш да смо ми који редовно пишемо паметни??? Морам те разочарати - уопште нисмо, зато молим те придружи нам се, можда ће неко твоје искуство или мишљење помоћи некоме, зато само навали, подијели своје мишљење са свима нама - ми смо зато ту, да разговарамо и да се дружимо  smej.gif

Науму, Мидрашу, и осталим новопридошлим члановима желим угодан боравак у овом нашем малом, али шареном виртуелном простору. Придружите нам се и кометаришите, биће нам драго да чујемо ваша мишљења о свему и свачему.

Добродошли.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...