Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 1. 10. 2013. at 10:18, Иван Илић рече

Поздрав Стево! Наравно да може.

ПС. Овде су иначе сви грешници (осим атеиста :D ) тако да нема потребе то наглашавати. 8086.gif

Не би да улазим у то ко је грешан, за себе колико знам јесам, а оно што незнам... дај Боже да ми се открије!

Подели на овим сајтовима

On 1. 10. 2013. at 10:44, Стево рече

Не би да улазим у то ко је грешан, за себе колико знам јесам, а оно што незнам... дај Боже да ми се открије!

Просто је. Христос је једини без греха.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 16. 10. 2013. at 0:37, kiano рече

Pomaze Bog, Danijel-Republika Srpska, da se i ja gresnik predstavim! Svako dobro od Gospoda svima Vama.

:4869:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог свима. Ја се зовем Ненад - Неле. Верујем у Бога радостан сам што могу да се дружим са вама. Бавим се пчеларством дуже време.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно Мартирије .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Брате Миљане, добродошао !

А и свима вама се обраћам, хвала што сте ту и хвала вам на пријатељству и лепом дружењу.

Пре нешто више од недељу дана сам дошла и нисам се представила, али драго ми је што сам са вама овде и полако ћемо се временом упознати.

Из Суботице сам, а где ће ме пут одвести, то Бог зна.

Свима хвала на великом стрпљењу, доброти и љубави ! :)

Подели на овим сајтовима

Хвала још једном , мој први утисак о овом форуму је одличан 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaze Bog svima! Ja sam ovde skroz na skroz nova pa evo da vam se predstavim. Zovem se Andrea, iz Beograda sam i drago mi je sto cu se druziti sa vama. Forum sam otkrila upravo danas, ali nikada nije kasno za druzenje sa onima koji imaju sta da kazu   :)   :)  Jos jednom, veliki pozdrav svima! :good2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...