Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam pisao pod nikom Sophrosyne, sa kojim sam prije nekog vremena banovan na pola mjeseca, zbog nekih neslaganja sa administracijom povodom moje profil slike : D

U međuvremenu sam našao lakši način da se prijavim - preko fb naloga:

https://www.facebook.com/vsinergija

4869

skidam kapu  138999

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Dobrodoslica svim novim i umereno-novim clanovima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobro došli svi novi članovi! :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

По3драв свима, ја сам Дијана, родом и3 Новог Сада, имам 21 годину. По струци сам техничар ди3ајна, а бавим се трговином. И шта бих још могла да кажем... Имам велику жељу да ојачам своју веру и карактер... Хвала Богу на дивним људима који су вољни да помажу другима :)

Подели на овим сајтовима

Е па, добро ти нама дошла, Дијаночка bighugbighug

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

По3драв свима, ја сам Дијана, родом и3 Новог Сада, имам 21 годину. По струци сам техничар ди3ајна, а бавим се трговином. И шта бих још могла да кажем... Имам велику жељу да ојачам своју веру и карактер... Хвала Богу на дивним људима који су вољни да помажу другима :)

Sugradjanka, dobrodošla i dobro nam ostala :)

Подели на овим сајтовима

Тек сам сад видео да постоји ова тема. Регистрован сам од 2010. али нисам писао сем нешто мало ових дана. Имам 36 година. Предајем веронауку у једној средњој школи.Ожењен, једно дете , друго на путу. Волим форуме, пре овог сам би доста активан на једном парфемском форуму али су ме шутнули кад су оф топик теме, кроз које су почеле да се обрађују неке озбиљне животне ствари, постале много посећеније него што су творци сајта планирали. Дођох сад овде...морам да похвалим изглед сајта са свим опцијама , свака част. Обожавам хришћански хумор, а тога овде видим има. :)

Подели на овим сајтовима

Поздрав , браћо .

Ево , тек сада видјех ову тему , али сам сигуран да ми нећете замјерити што се нисам прво јавио овдје .

Зовем се Небојша , пишем из Босне , али како то неки воле назвати и Републике Српске . Да не буде сада да ја не волим РС , само да појасним , ја РС свакако волим (из неких разлога које ћу касније навести) , али ми не пада на памет да се одричем Босне , због "оних" , јер Босна је постојала и прије њих , а оно што ми је посебно недраго је то да се Срби са ових простора одричу свега што су они (без сопствене историје) дали себи присвојити . Мени не пада на памет да се одричем своје историјске прадомовине због неких тамо лопова (јер како другачије назвати оне који некоме нешто краду) , а Република Српска није ништа друго до политичка творевина , али је волим само из једног разлога , а то је због "ударања контре" онима тамо . 
Ето , у посљедње вријеме се својски тврдим да свима које познајем објасним да је Босна заправо много више наша него њихова , а видим да се и Срби (из Србије) , већином , такорећи одричу до јучерашње браће преко Дрине . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Поздрав , браћо .

Ево , тек сада видјех ову тему , али сам сигуран да ми нећете замјерити што се нисам прво јавио овдје .

Зовем се Небојша , пишем из Босне , али како то неки воле назвати и Републике Српске . Да не буде сада да ја не волим РС , само да појасним , ја РС свакако волим (из неких разлога које ћу касније навести) , али ми не пада на памет да се одричем Босне , због "оних" , јер Босна је постојала и прије њих , а оно што ми је посебно недраго је то да се Срби са ових простора одричу свега што су они (без сопствене историје) дали себи присвојити . Мени не пада на памет да се одричем своје историјске прадомовине због неких тамо лопова (јер како другачије назвати оне који некоме нешто краду) , а Република Српска није ништа друго до политичка творевина , али је волим само из једног разлога , а то је због "ударања контре" онима тамо . 

Ето , у посљедње вријеме се својски тврдим да свима које познајем објасним да је Босна заправо много више наша него њихова , а видим да се и Срби (из Србије) , већином , такорећи одричу до јучерашње браће преко Дрине . 

Ти све рече само не рече ништа о себи осим да си из Босне!  :0104cheesy:   :0104cheesy:  :0104cheesy:

Шалим се наравно ;)  Добродошао земо (и ја сам из Босне ;)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ма не , доста сам рекао . Драго је и мени , мада не знам ни сам о чему бих још писао , а и доручак је већ био на столу па ми се журило . Иначе , имам 21 годину и (као) студирам медицину . Из Добоја сам , студирам у Фочи ... 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...