Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Hvala veliko draga Lidija,

još moram malo da upoznam način postovanja na ovom forumu,

ali to ostavljam za sutra. Laku noc.

Добродошли..

Све је веома, веома једноставно. На дну сваке теме, као регистрован члан имате опцију "узврати одговор"...

Сад, постоји брдо подшавања за праћење, уклањање, лајковање... најбоље је сами да истражујете :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

.

Pozdrav svim članovima foruma. Zovem se Ivan, imam 42 godine
i živim u Nišu. U poslednje vreme interesujem se za čitanje Biblije pa sam u
tom smislu video da je raznolikih prevoda, a i raznolikih je sajtova na temu
vere. A čini se da nisu svi jednako vredni i da neki možda i ne vode pravim
putem. Lutajući tako dođoh do nekih članaka sa ovog foruma. Pomislih da se na
forum registrujem, jer ima stvari koje me interesuju, a za koje mi se čini da
ih mogu saznati ovde. Na žalost u tom smislu ja sam ne mogu da ponudim mnogo za
uzvrat pa će se moje učešće na ovom forumu svesti pre svega na pitanja drugima.

Takođe, pozitivan utisak na mene je ostavio i sajt svetosavlje.org.

Toliko zasada, nadam se druzenju sa vama ovde i prilici da naucim nesto od vas.

.

Подели на овим сајтовима

Dobrodošao. I ne sekiraje sigurno ima nešto što ćeš i ti nas da naučiš. Ne diskutuje se ovde samo o religiji, ima svakakvih tema sa svakoga po nešto.

Pa vidiš da ima i nas ateista, katolika, muslimana, raznovrsna družina.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Истина, има свега... наравно основа и намера овог места јесте мисионарска и дијалошка. Дакле, желимо да разговарамо са свима и да понудимо оно што као људи Цркве можемо дати. Све у љубави и уважавању другога.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

.

Još jednom hvala svima na dobrodošlici!

Čini mi se da bih par 'tehničkih' pitanja, a u vezi sa mojim upoznavanjem sa Vama kao domaćinima, mogao postaviti ovde:

sa ovog foruma ima link ka forumu https://www.pouke.org/verujem/ ;

žašto on postoji kao odvojeni forum i da li je potrebna nova registracija kada je taj forum u pitanju?

.

Подели на овим сајтовима

• Гости

.

Još jednom hvala svima na dobrodošlici!

Čini mi se da bih par 'tehničkih' pitanja, a u vezi sa mojim upoznavanjem sa Vama kao domaćinima, mogao postaviti ovde:

sa ovog foruma ima link ka forumu https://www.pouke.org/verujem/ ;

žašto on postoji kao odvojeni forum i da li je potrebna nova registracija kada je taj forum u pitanju?

.

Форум Верујем.орг је, како и пише на улазу на форум, затворен за коментарисање. Дакле, он је ту да бисмо га сачували од нестанка али није активан за разговоре. За разговоре је активан једино Живе Речи Утехе, тј. ово место овде у оквиру мреже Поуке.орг

Подели на овим сајтовима

Svim novim članovima topla dobrodošlica bighugbighug Nadam se da ćete na forumu naći sve što vas interesuje i da ćemo se  dugo družiti.... .smesko.

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог форумаши, као што ред налаже прво да се јавим у овој теми. Имао сам сарадње на сајту на пројектима Црквене општине (Нови) Костолац - Црква Светог Максима Исповедника, па ево мало да се дружимо на форуму...

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог форумаши, као што ред налаже прво да се јавим у овој теми. Имао сам сарадње на сајту на пројектима Црквене општине (Нови) Костолац - Црква Светог Максима Исповедника, па ево мало да се дружимо на форуму...

Лепо, добро дошао.

Подели на овим сајтовима

Zdravo svima, ja sam Natalija, citam vas forum, mada sam Ruskinja:) Inace, sajt je veoma dobar. Pozdravljam svu pravoslavnu bracu Srbe iz hladnog Sibira!

Usput, u trazenju sam za nove prijatelje za usavrsavanje srpskog. Mislim, ako je neko zainteresovan u druzenju, javite se mi na skajp - natasik2826. Da nikoga ne uvredim, ali pozeljno zenskog pola:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...