Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовање свима,

пријатељ ме је упознао са постојањем овог форума, па сам се и регистровао.

Надам се да ћу унапредити своју веру и на овај начин.

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Tek sam malopre otkrila postojanje ove teme, a član sam nekih 5-6 meseci.

Zovem se Tijana,imam 20 godina, iz Šapca sam... Studiram veterinu, mnogo, ali mnogo volim životinje, jedan sam od aktivista koji se bave udomljavanjem napuštenih životinja i najčešća rečenica ili post na fejsbuku mi je: A želi li neko možda da udomi štene/mače? :) Imam dva psa, od kojih je jedan već 4 godine bolestan od tumora, a drugi je, po proceni veterinara, u velikoj meri retardiran;trudnu mačku koja teži 11 kilograma i malog belog zeku kog obožavam. Sa mnom u paketu uvek idu i moje životinje, pa sam vam ih zato i predstavila :) San mi je da, kada završim ovu moju nauku, otvorim privatno prihvatilište i sklonište za pse lutalice. Osim toga, veliki hobi mi je srpska književnost, a pravopis poznajem odlično. Toliko o meni, pretpostavljam da sam vas smorila :) Pozdrav

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Tek sam malopre otkrila postojanje ove teme, a član sam nekih 5-6 meseci.

Zovem se Tijana,imam 20 godina, iz Šapca sam... Studiram veterinu, mnogo, ali mnogo volim životinje, jedan sam od aktivista koji se bave udomljavanjem napuštenih životinja i najčešća rečenica ili post na fejsbuku mi je: A želi li neko možda da udomi štene/mače? :) Imam dva psa, od kojih je jedan već 4 godine bolestan od tumora, a drugi je, po proceni veterinara, u velikoj meri retardiran;trudnu mačku koja teži 11 kilograma i malog belog zeku kog obožavam. Sa mnom u paketu uvek idu i moje životinje, pa sam vam ih zato i predstavila :) San mi je da, kada završim ovu moju nauku, otvorim privatno prihvatilište i sklonište za pse lutalice. Osim toga, veliki hobi mi je srpska književnost, a pravopis poznajem odlično. Toliko o meni, pretpostavljam da sam vas smorila :) Pozdrav

Шта каже правопис о смајлијима и тачки на крају реченице? Има ли неки update правописа по том питању?

:)

Подели на овим сајтовима

Рођена сам пре 23 године у једној свештеничкој породици pravopop , и на крштењу добијам име Марија.

Мара, Маца, Мајица само су неки од надимака које су ми породица и пријатељи "дали". bighugbighug

Сматрам се неизмерно богатом,јер имам два млађа брата,Марка и Милоша. bighugbighug

Студент сам медицинског факултета и за 2-3 године постајем drlove , надам се педијатар (обожавам децу и све бих дала за њих),али никад се не зна. ne_shvata

Свако добро од isus-sinai

Подели на овим сајтовима

dobrodosli

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Добро на дошла Маро! Јеси ли са Космета?

.hvala. Боље вас нашла. bicycle

Јесам,из Косовског поморавља. Srbija_smesko

Подели на овим сајтовима

Ајде и ја да се представим. Зовем се Емануел. Долазим из јужног Баната. По националности Румун. Студирам историју. Навијам за Звезду bliss jeeee и slavaaa prstgore

п.с. "залажем се за мир у Свету" :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...