Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сестро Радојка ,

могу да разумем како се осећате , свака туга је безкорисна гледајте да о томе што мање разнишљате и опустите се поготово овде док сте са нама , макар мало да вам овај форум скрене пажњу и да заборавите сваку муку коју имате!

Овде сте добро дошли и осећајте се као код своје куће , а да би се још мало опустили и заборавили на овоземаљске бриге ,

свратите ивде до нас https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,906.msg294143.html#msg294143

Dragi Martirije, ja bih volela, kada bi to moglo da se odboluje tako lako, ali treba vreme da se preboli jedan ovakav sok. Znate, pre pet godina sam bila izabrana za mis Banata a sada me moj, vec bivsi, muz napusta sa babom.

Neverovatno, ali sta da radim, sudbina je tako htela.

Nadam se da ce vreme zaleciti rane i da cu ga zaboraviti.

Nije vise u pitanju ljubav, nego povredjena sujeta. Ja to znam, ali to je jace od mene.

Подели на овим сајтовима

Дејо, си провалио да се редовно испали на исти фазон  4chsmu1 slava3 0304_smile4 slava3 joooj joooj joooj dada :) smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

чејо, стварно си докон.

ај да ти предложим нешто, и теби и администрацији - ај немој да какиш по форуму и пиши ко нормалан човек без шлајма и псовања, клевете и сличног и ја мислим да ћеш моћи да функционишеш овуда колико год желиш.

мисим, кад си већ упоран да напишеш нешто, да има и неког смисла а да администрација може да каже свима осталима зашто те је пустила да правиш своја писанија овуда.  prstgore

Подели на овим сајтовима

Поздрав браћо и сестре !!!

Зовем се Небојша. Рођен сам у Гњилану, на Косову и Метохији....Тренутно живим у Нишу... Имам 16 год.

Шта још да кажем ???  89898989898989

Надам се да ћемо се лепо слагати !!!

"Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот"

Подели на овим сајтовима

Зовем се Небојша. Рођен сам у Гњилану, на Косову и Метохији....Тренутно живим у Нишу... Имам 16 год.

Добро дошао брате! Једино ако опет није Чејовић са лажним именом!  winter

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Колико ја знам, ја нисам Чејовић...  winter amen 0442_feel

"Ја сам светло света. Кo мене следи, сигурно неће ићи по тами, него ће имати светлост које води у живот"

Подели на овим сајтовима

winter
Подели на овим сајтовима

Колико ја знам, ја нисам Чејовић...  prstgore 319.gif 319.gif

Добро братац! Немам могућности да то видим, остаје ми да ти верујем!  0442_feel

Као што рекох, добро дошао на најбољи православни форум који ради са благословом Епископа шумадијског Господина Јована! Надамо се добром дружењу и наравно учењу!  amen

Поздрав за Ниш из Крагујевца!  winter

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости

;)
Подели на овим сајтовима

Nebojša brate slagaćemo se nego šta - nemoj ni da sumnjaš.  facenew22222222

hvala što si odvojio vrijeme za nas.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...