Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nema potrebe za takvim nastupom Magda, brat Martirije nije mislio ništa loše. Vaše je pravo da budete nezadovoljni i to vam niko ne osporava. Niko odavde vam nije kriv za to. Nadam se da će vam biti prijatno ovdje. Mnogi rimokatolici borave ovdje i jako dobro funkcioišu uz obostrano poštovanje. Svako dobro.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hvala, ali nema potrebe za bilo kakvim pretjerivanjima u vasim izlivima emocija.

Зар вам није драго , кад је неко срећан што сте овде са нама?

То је наша свакодневна добродошлица , за све наше драге и нове чланове а и Ви сте мећу њина !

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe za takvim nastupom Magda, brat Martirije nije mislio ništa loše. Vaše je pravo da budete nezadovoljni i to vam niko ne osporava. Niko odavde vam nije kriv za to. Nadam se da će vam biti prijatno ovdje. Mnogi rimokatolici borave ovdje i jako dobro funkcioišu uz obostrano poštovanje. Svako dobro.

prstgore 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

link=topic=68.msg302071#msg302071 date=1290898604]

Hvala, ali nema potrebe za bilo kakvim pretjerivanjima u vasim izlivima emocija.

ma to se zove gostoprimstvo.... videćeš da smo svakog tako dočekali... a može se reći i ushićenje po difoltu...  0110_hahaha  prstgore

dobro nam došla.... i nećemo više

ево и наш Администратор је то потврдио госпођо Магда или сестро Магда , како год Вам се свиђа?!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хехехе, чудна ми је нешто Магда, све ми више личи на госн Вукмана Чејовића  0110_hahaha или се ја то само варам?  prstgore

Подели на овим сајтовима

Хехехе, чудна ми је нешто Магда, све ми више личи на госн Вукмана Чејовића  мајкл или се ја то само варам?  мајкл

Nazalost, opet moram da "spamujem".

Gospodine Ivane, ovakvo pisanje vrijedja moju licnost.

Radovalo bi me, ako biste ovu vasu neukusnu "pretpostavku" izbrisali.

Ni vi se ne biste dobro osjecali, ako bi, kao gost na nekom katolickom forumu, bili uporedjivani sa nekim negativnim likom sa tog foruma.

Doticnog gospodina sam imala par prilika da procitam, pogotovo njegove primitivne i neukusne sale u vezi sa rimokatolickom Crkvom, sto ste vi tolerisali, jer je gospodin zabavan i duhovit, ali molicu vas lijepo, da mene ne ponizavate sa gore navedenim uporedjivanjima.

Hvala na paznji.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хехехе, чудна ми је нешто Магда, све ми више личи на госн Вукмана Чејовића  greengrin или се ја то само варам?  1000000001010

Nazalost, opet moram da "spamujem".

Gospodine Ivane, ovakvo pisanje vrijedja moju licnost.

Radovalo bi me, ako biste ovu vasu neukusnu "pretpostavku" izbrisali.

Ni vi se ne biste dobro osjecali, ako bi, kao gost na nekom katolickom forumu, bili uporedjivani sa nekim negativnim likom sa tog foruma.

Doticnog gospodina sam imala par prilika da procitam, pogotovo njegove primitivne i neukusne sale u vezi sa rimokatolickom Crkvom, sto ste vi tolerisali, jer je gospodin zabavan i duhovit, ali molicu vas lijepo, da mene ne ponizavate sa gore navedenim uporedjivanjima.

Hvala na paznji.

Ма нема проблема Вукмане  4chsmu1, али заиста је то питање за лекарске стручњаке јер се већ дуже време представљаш као жена, да ли је то урођено или, дапаче, стечено времном?

Подели на овим сајтовима

Meni je baš zanimljivo.

Čejo brate,osnuj forum pa da dođemo kod tebe da se zezamo i smejemo a ti se sam banuj i vraćaj i niko ti ništa ne može.

Ja ću ti biti prvi član na forumu.

0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog, braco i sestre, zovem se Simic Borislav i student sam teologije u Minhenu.

Ovaj forum pratim odavno i mogu reci, da je ovo ubedljivo najbolji pravoslavni  forum u Srbiji.

Takodje, cestitam na priznanju, koje ste ovih dana dobili.

Bice mi zadovoljstvo da se druzim sa vama.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog, braco i sestre, zovem se Simic Borislav i student sam teologije u Minhenu.

Ovaj forum pratim odavno i mogu reci, da je ovo ubedljivo najbolji pravoslavni  forum u Srbiji.

Brate,dobro ti nama došao i hvala ti puno na lepim rečima  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

Brate,dobro ti nama došao i hvala ti puno na lepim rečima  :drugarstvo:

Vidim, da se ovde pojavljuje neki gospodin Cejovic, kojeg slucajno poznajem.

Naime obadvojica smo iz Minhena.

Ovom prilikom zelim da vam skrenem paznju da je taj covek clan fasistickog pokreta Nemacke i da je ranije bio visoki oficir DB iz Podgorice.

Samo da znate sa kim imate posla.  prstgore

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...