Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hvala svima na dobrodoslici. Ne znam da li ovde zene vole vino, nisam ovde rodjena,ovde sam se udala, suprug je Somborac, ali je i on proveo 10 godina na skolovanju van Sombora, pa se vec dve godine zajedno adaptiramo i navikavamo. Iskreno, najlepse nam je bilo dok smo bili studenti u Bg-u. 0120_angryy

Добро дошлица и од мене  4chsmu1

Одакле си,селе,девојано млада? 0405_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se posto sam tek sad videla ovaj deo foruma. Moje ime je Ana, potice od jevrejske reci Hanan sto znaci "Obecana zemlja Izrailjeva, kojom tece med i mleko." Otud sam izabrala bas ovo ime na forumu, jer je Ana suvise cesto. Studiram na pravoslavnom Bogoslovskom fakultetu u Bg, zajedno sa svojim suprugom sa kojim sam u braku vec 4 godine. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

Добродошла Хана! kriminalac kriminalac

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha bendoff

sinoć u kafani kod Martija(oprostite kod Moa)dobih novi nik  :drugarstvo: to sam ja  eheeeej eheeeej eheeeej buuuuuuu :) :group111: 0110_hahaha 0110_hahaha 0409_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':229229229:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se posto sam tek sad videla ovaj deo foruma. Moje ime je Ana, potice od jevrejske reci Hanan sto znaci "Obecana zemlja Izrailjeva, kojom tece med i mleko." Otud sam izabrala bas ovo ime na forumu, jer je Ana suvise cesto. Studiram na pravoslavnom Bogoslovskom fakultetu u Bg, zajedno sa svojim suprugom sa kojim sam u braku vec 4 godine. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

Hvala svima na dobrodoslici. Ne znam da li ovde zene vole vino, nisam ovde rodjena,ovde sam se udala, suprug je Somborac, ali je i on proveo 10 godina na skolovanju van Sombora, pa se vec dve godine zajedno adaptiramo i navikavamo. Iskreno, najlepse nam je bilo dok smo bili studenti u Bg-u. dada

Dobro dosla komsinice,pozdrav iz okoline Bogojeva!  0212_rolleyes

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Ovaj forum mi je preporucen jos davno, ali nikako da ga pregledam ^^

Zovem se Rafailo i zivim u Madjarskoj. Imam 24 godine.

Nadam se da cemo razmjeniti neka lijepa misljenja i iskustva!

Pozdrav svima  facenew22222222

"... бринеш се и узнемираваш за много, а само је једно потребно... "

Подели на овим сајтовима

Бог помагао брате и добро дошао на  facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Ovaj forum mi je preporucen jos davno, ali nikako da ga pregledam ^^

Zovem se Rafailo i zivim u Madjarskoj. Imam 24 godine.

Nadam se da cemo razmjeniti neka lijepa misljenja i iskustva!

Pozdrav svima  facenew22222222

Rafailo,da li ste vi klirik ?
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...