Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaze Bog svima na forumu!

Ja se zovem Ljiljana Sibinovic iz Nisa sam.Ovde sam vec duze, ali nisam imala hrabrosti da se oglasim.

1317_womens

Dobro dosla draga sestro Ljiljo, nadam se da ce ti boravak na nasem a sada i tvojem forumu prijati i da ces u konstruktivnom dijalogu sa svima nama uspjeti da prosiris svoje vidike.

Sve u svemu, na mnogaja ljeta.

Подели на овим сајтовима

Ne znam, kako da pocnem a da ne ispadnem neskromna.

Ipak, pokusacu, pa kud puklo da puklo.

Dakle, moje je ime Rajka a mnogi me zovu "Rajka samurajka".

A zasto me tako zovu, pitacete se vi.

E zovu me tako, zbog mojih vanrednih psihofizickih predispozicija.

Pod jedan, visoka sam 180cm, stara sam 24 godine, po prirodi sam plavusa, zivim u Ulmu (Nemacka) a po profesiji sam trener aikida.

Posedujem crni pojas u tek wan dou, crni pojas u aikidu, crni pojas u wing cungu, radim spagu, musku-zensku, po 100 sklekova mogu da uradim bez pauze a trcim i polu maraton.

Ipak, vrlo sam zenstvena sa proporcijama 90-60-90, vozim BMW-3 kabrio, redovno idem u solarijum i imam pudlicu koju zovem "mimi".

Dakle, moderna sam poslovna zena, veoma zanosna, ali jos uvek sama. Moj san je da nadjem svog princa, koji mora biti samouveren i intiligentan, po mogucnosti visok i jak. Volela bih da sa svojim princom izrodim mnogo dece. Njegovo materijalno stanje me ne i´nteresuje, jer su moji vrlo bogati.

Toliko za sada.

Voli vas vasa Rajka, ili jos bolje Rajka samurajka. Ha, ha, ha. :cheesy:

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

боље да си ставио да се зовеш вукман одма.  eheeeej

Подели на овим сајтовима

Ne znam, kako da pocnem a da ne ispadnem neskromna.

Ipak, pokusacu, pa kud puklo da puklo.

Dakle, moje je ime Rajka a mnogi me zovu "Rajka samurajka".

A zasto me tako zovu, pitacete se vi.

E zovu me tako, zbog mojih vanrednih psihofizickih predispozicija.

Pod jedan, visoka sam 180cm, stara sam 24 godine, po prirodi sam plavusa, zivim u Ulmu (Nemacka) a po profesiji sam trener aikida.

Posedujem crni pojas u tek wan dou, crni pojas u aikidu, crni pojas u wing cungu, radim spagu, musku-zensku, po 100 sklekova mogu da uradim bez pauze a trcim i polu maraton.

Ipak, vrlo sam zenstvena sa proporcijama 90-60-90, vozim BMW-3 kabrio, redovno idem u solarijum i imam pudlicu koju zovem "mimi".

Dakle, moderna sam poslovna zena, veoma zanosna, ali jos uvek sama. Moj san je da nadjem svog princa, koji mora biti samouveren i intiligentan, po mogucnosti visok i jak. Volela bih da sa svojim princom izrodim mnogo dece. Njegovo materijalno stanje me ne i´nteresuje, jer su moji vrlo bogati.

Toliko za sada.

Voli vas vasa Rajka, ili jos bolje Rajka samurajka. Ha, ha, ha. :cheesy:

Willkommen hahaha

Šta devojka tvojih osobina traži na ovakvom forumu?

UUUU, sestro draga, takve traži Usama bn Laden(šalim se ne zamjeri)

tolike crne pojaseve imaš a imam jedan i to sav izblijedio , kupio ga na pijaci, kineska roba! ne_shvata ne_shvata ne_shvata ne_shvata ne_shvata smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, сестре и браћо!

Ја сам Марко из Београда, рођен 1985. године, надам се ускоро дипломирани правник. За почетак "Словен сам, белац, слобони стрелац, за сваки случај још увек само свој"...  :229229229:

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Помаже Бог, сестре и браћо!

Ја сам Марко из Београда, рођен 1985. године, надам се ускоро дипломирани правник. За почетак "Словен сам, белац, слобони стрелац, за сваки случај још увек само свој"...  4chsmu1

smej.gif
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...