Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 year later...
On 28.10.2017. at 21:50, Debeli Mosi рече

:mahmah:

Lep pozdrav za Vas, 😊

Ja sam Milan.Iz Nisa.Sa Juga Srbije. 

Po struci, sam profesor i tehnolog. Naravno pravoslavac. Pogledao sam vas forum i dopao mi se. Inace, volim pravoslavnu psihologiju,tj.nauku Sv. Otaca. Zastupamo ili delimo iste stavove i zivotne principe. Pa eto mene medj Vama 😊

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Manevar рече

Lep pozdrav za Vas, 😊

Ja sam Milan.Iz Nisa.Sa Juga Srbije. 

Po struci, sam profesor i tehnolog. Naravno pravoslavac. Pogledao sam vas forum i dopao mi se. Inace, volim pravoslavnu psihologiju,tj.nauku Sv. Otaca. Zastupamo ili delimo iste stavove i zivotne principe. Pa eto mene medj Vama 😊

Добродошао 🙂

• Свиђа ми се 2
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ја сам пре 14 година патила од опширности, па се нисам представила. Ево сад имам времена.

Ја сам Ангелина Гороњић из Ужица. По струци сам правник. Господ је благоизволео да испуним Његову заповест тако да имам дивног супруга и преслатког првенца. Имам скоро 43 године. Али се не осећам и не изгледам тако. Добар муж и од старе коке направи добру супу. girl_smiley

Хобија немам много и нису баш оригинални. Волим да читам књиге. Од родитеља сам наследила и скупљање књига. Не само да волим да их читам, него волим да их гледам, увек застанем испред излога књижара. Волим и да их миришем. И да бришем прашину са њих. 

Понекад, кад немам ништа паметније да радим нешто нашкрабам. То радим већ 32 године и то ме релаксира. Пошто ништа друго не знам да радим.

На Савиндан је било три деценије од кад сам у Цркви. А у овај форум сам се учланила у мају 2009. 

Опет сам била преопширна. joooj То је зато што ми заљубљени патимо од опширности.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...