Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja se registrovah ranije ali zaboravih šifru, a google me dovede na ove stranice i to izbacivši mi sliku crkve Svete Trojice u donjem manastiru Ostrog u kojoj sam krštena.

Inače sam iz Hercegovine.

Drago mi je da ima pravoslavnih foruma, jer ostalih obiluje u odnosu na pravoslavne.

Подели на овим сајтовима

Супер, хвала гуглу! ;)

Пишите све о чему желите, ми се трудимо да овде будемо као код куће, причамо све и свашта, некад озбиљно, некад потпуно неозбиљно.

Само опуштено и активирајте се! :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Niko mi nije preporučio ŽRU. Pratila str.na fb Ne psuj Boga! gde sam videla link,ušla da vidim šta ima. Bez registracije,lozinki (bar se ne sećam toga,a sad moram svaki put da sklapam puzle). Jedini pravoslavni forum gde sam član.Lep forum,ne mislim da odem.

Подели на овим сајтовима

Доро нам дошли.:navijanje:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре. Ја сам Иван, живим у Србији, подно планине Копаоник. Инспирацију да се учланим на овај форум дао ми је текст на сајту Има Наде (Како упознати православног мужа или жену? (форум за упознавање „Кана Галилејска“)). Трагајући за истинским циљем и смислом овог живота, негде 2012. године укључио сам се у живот цркве и ту нашао одговоре на сва моја питања и недоумице. Драго ми је да сам овде и верујем да ће дружење са члановима овог форума бити пријатно и за душу корисно.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Иван Ј. рече

верујем да ће дружење са члановима овог форума бити пријатно и за душу корисно.

sigurno ce biti...dobro dosao...:mahmah:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pomaze bog svima. Stara sam 32 g., zivim u Sloveniji. Dugo sam razmisljala dali da se uclanim na ovom forumu i posle sam odlucila iako nisam bas cesto na kompjuteru vise volim tv :-) Srdacan pozdrav svima.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, esmeralda рече

Pomaze bog svima. Stara sam 32 g., zivim u Sloveniji. Dugo sam razmisljala dali da se uclanim na ovom forumu i posle sam odlucila iako nisam bas cesto na kompjuteru vise volim tv :-) Srdacan pozdrav svima.

Добро нам дошла! :) 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог!

Када се осврнем на свој духовни пут, постиди ме безгранична љубав и стрпљење нашега Творца.

Сачекао је Свеблаги да прођем хороскопе, фенг шуи, аутогени тренинг, психологе и разне њихове радионице, тета "исцелитеље", биоенергетичаре, видовњаке и ко зна шта све још. Мука ми је кад се само сетим свега и због тога сам нешто вероватно изоставила. 

Сачекао је Многомилостиви и сачувао ме својом промисли живу и здраву да полако откривам лепоту и једини прави пут спасења кроз нашу свету, саборну и апостолску Цркву.

Слава и хвала Богу за све!

Ваша сестра у Христу, Маја

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, драга браћо и сестре! 

Веома ми се допао овај форум, па одлучих да се и ја прикључим. О мени нема много да се каже, обичан човек. У слободно време пишем блог (нов је) Глас верника (.рс), па ко је вољан може да погледа. Биће ми драго. 

Поздрав свима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...