marko pavlovic Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Ako je tako nemam nista protiv .. zivi vi svi meni bili i zdravi Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Pozdrav Marko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Добро нам дошао Марко . marko pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zvezdas Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Pomaze Bog braco i sestre zovem se Novak, imam 25 godina i navijam za Zvezdu dugo pratim forum i mnogo toga korisnog sam procito voleo bih da se posavetujem sa vama kako izaci na kraj sa nekim iskusenjima i da podeim neka svoja iskustva sa vama...Vidim ima dosta duhovno zrele bratije od koje se moze dosta toga nauciti...Svako dobro i Slava Bogu! Човек Жоја, JESSY, Олимп and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Бог ти помогао Звездашу. Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Бог ти помогао Звездашу. Јес` да је "звездаш", ал` добро је дош`о! Ненад Р., Иван Ивковић, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Наравно Милане , ово није неки спортски форум . Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Помаже Бог! Зовем се Милован и имам 27 година, по струци сам неки тамо инжењер, али то није битно. Занимам се за све од историје до природних наука, а узео сам никнејм илити форумско име као алузију на Св. апостола Тому јер сам сумњичав и за све волим да тражим доказ и загребем испод површине. Православан сам хришћанин, што би се рекло... последњих годину дана не баш толико ревностан, али поправићемо ваљда (јер горе не може). Што се тиче мог знања о православној вери, најтачније је то описао игуман Рафаило Бољевић кад је рекао "Колико ли мало о православљу знају неправославни народи, кад ми православни не знамо - ништа". Што више сазнајем, то је више ствари које не знам, а што се више трудим да напредујем у хришћанској врлини, то сам од ње даљи. Форум сам открио још одавно, преко једне теме о канонима и догматима и отад га посећујем сваки час и прочитам понешто ново. Драгоцене су ми теме у којима се упућује на другу православну литературу. Ових дана сам направио и налог, али не знам колико ми је то паметно јер су пажњу почеле да ми привлаче необавезне теме, па сам од свих паметних тема прво нашао да празнословим о томе зашто мушкарци плачу на Симбу и "Мустафу". Сад видех да има и тема за представљање, па ко велим, да кажем понешто (а у суштини ништа) о себи, да видите са ким имате посла. Поздрав за све чланове 8086.gif Давор73, Paradoksologija, obi-wan and 16 осталих је реаговао/ла на ово 18 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 @@Дидим, Бог ти помог'о јуначе! Главу горе. Нећу много да ти дробим о'ђе, него прошетај по форуму, види које те области занимају и ако нешто хитно треба можеш да користиш и статус. И тако... Добро дошао! JESSY and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Један од добрих начина за упознавање јесте и овај тест личности. Можете о себи па и о другима открити ствари за које нисте ни знали или нисте на њих обраћали пажњу. Ту је и анкета па извол`те... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Шта је, бре, ово ... ?Неки пријемни , а ? Ево, видиш мене, гле шта радим, 'оћу да се расправљам с тобом иако си ти сила, а ја ситан плебс. А овај твој тест личности каже да сам ја медијатор. Ма, иди, бегај... А ја сам прави ортодоксни авантуриста, перкусиониста, илуминатор минијатуриста, хориста, косовојесрбиста и тт. Ето, па сад обратите пажњом и на писмени и на усмени отисак. Ayla and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 A meni kaže da sam arhitekta, a ja sam palčica, avanturista, bijeli gavran, i herinamatin.OT- Dobrodošli...svi javor је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Неки пријемни, а? Аха, ово је пријемно одељење. А ја сам прави ортодоксни авантуриста, перкусиониста, илуминатор минијатуриста, хориста, косовојесрбиста и тт. A meni kaže da sam arhitekta, a ja sam palčica, avanturista, bijeli gavran, i herinamatin. На муци се познају јунаци... На крају, не морате се изјаснити у анкети ако мислите да су резултати нетачни. javor је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Аха, ово је пријемно одељење. Ел, сам примљен, ... мис'им задржан ? Ел, имате пиџаму ил' да ми донесу од куће и то и моје патофне ... ? Иванчо, хаугх. Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and Несташна је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ел, сам примљен, ... мис'им задржан ? Примљен си и задржан до даљњег. Ако се потрудиш удаљићемо те, то је најмањи проблем. Жив био, висок порас`о! Kaludjerovic Sreten, Несташна and javor је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука