Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добродошлица свим новим члановима и од мене :)

П.С.

Добродошла.

Који си па ти?

Нисам те познав`о `ваког раније ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог.

Да се представим Младен Томић тренутно живим и радим у Бијељини. Родом из села Раковица код Сарајева. При цркви сам активно негде од  `97. Мој преци, а и родитељи су увијек држали до вере и хришћански обичаја, ево и ја се трудим да тако наставим. Само ми једно у животу фали, једна хришћанска душа да заједно поделимо све добро које нам Господ пружа. И да се заједно радујемои сваком новом дану. Надам се лијепом дружењу овдје. Поздрав и свако добро вам желим...

Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve na forumu :)

Nasla sam vas preko vase fejsbuk stranice ,,Ne psuj Boga,, i odlucila da se registrujem. Na profilnoj slici sam ja, volim fotografiju i to mi je hobi ali ne volim da se fotografisem. Interesuju me teme fotografije, knjige, filmovi, psihologija i medicina. Na internetu sam uglavnom u pokretu na mobilnom ili na tabletu. Volim da citam ali ne i da komentarisem. Registrovala sam se zbog bolje preglednosti foruma i zbog toga sto cu cim budem imala vise vremena ubacivati slike manastira sa putovanja.

Подели на овим сајтовима

dobrodosli dragi novi clanovi....uzivajte s`nama... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima!

Ja sam Mirjana Radosavljevic, imam 27 godina . Trenutno zivim u Beogradu gde i studiram pravo, a nadam se da cu sledeceg meseca i diplomirati :) . Bavim se crtanjem-grafikom, pisanjem poezije i po malo sviram klavir. Drago mi je sto sam postala clan ovog divnog foruma, ove porodice :)

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре.

Зовем се Марија и долазим из Црне Горе.

Добро нам дошла, надам се да ћеш се брзо снаћи на сајту и да ће ти овде бити пријатно :)

Подели на овим сајтовима

Добар дан драги моји,

да се представим, рођен сам, живим и радим  у Краљеву, као војни ватрогасац. Имам тридесет година и неожењен сам. Драго ми је се што сам постао члан овог форума. Дружимо се :good2:

Подели на овим сајтовима

Добар дан драги моји,

да се представим, рођен сам, живим и радим  у Краљеву, као војни ватрогасац. Имам тридесет година и неожењен сам. Драго ми је се што сам постао члан овог форума. Дружимо се :good2:

Добро дошао. Ако радиш у ЛА, поздрави ми све из "Сенки" :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...