AnaLaz Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Генерално ми се епитет "јак/а" не допада. Најчешће се чује онда кад неко прича о себи. Ја сам јак, па сам јак бла, бла, бла... И не важи само за жене. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Sta su "jake zene"?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 1 hour ago, obi-wan рече Sta su "jake zene"?... One kojima ne smiješ reći "Vraćaj se u kujnu": obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Pa to, reko - i meni jedino te padaju na pamet kad se kaze jake... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 36 минута, Ћириличар рече One kojima ne smiješ reći "Vraćaj se u kujnu" Ма овакве и не излазе из кујне да за цео дан, сваки дан, наспремају свеже, органске, избалансиране оброке, ужине, снекове и остале трице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 1 hour ago, Vladan ::: рече Ма овакве и не излазе из кујне да за цео дан, сваки дан, наспремају свеже, органске, избалансиране оброке, ужине, снекове и остале трице Ma jok. To im dečki spreme. Moraju Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 2 минута, Ћириличар рече Ma jok. To im dečki spreme. Moraju Ne moraju, to je sve iz ljubavi. ? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 2 минута, Ћириличар рече Ma jok. To im dečki spreme. Moraju Ко ће бре мушко тело са великим грудима, мени то бљак... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 4 минута, ninaana рече Ne moraju, to je sve iz ljubavi. ? Јесте као онај кувар који има девојку од 340кг и воли је и тови је и даље... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 5 минута, Vladan ::: рече Јесте као онај кувар који има девојку од 340кг и воли је и тови је и даље... Ali nije uporedivo ~280kg viška i ~60-70kg mišića. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 2 минута, ninaana рече Ali nije uporedivo ~280kg viška i ~60-70kg mišića. Ма ок ко воли набилдоване жене... о укусима не вреди расправљати. А и то је баш романтично: он јој спрема храну а она њега користи као тег Smaragdni kamičak and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука