Драгана Милошевић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Evo klasičan primer Facebook hajke na popove. Šetaš tako Novim Sadom, vidiš popa da stoji pored dobrih kola beogradske registracije i uslikaš ga. Potom to objaviš na grupi Trešerana deluks. I onda idu nagađanja šta pop nosi u kesici, a i auto mu je besan. Elem, pop nije iz Beograda nego iz Temerina. Zove se Milan. Ne vozi Audi. Vozi neka mala smešna kola. U kesi su knjige. Što onda stoji pored kola BG registracije? Čeka popadiju. Sad ko god je iz Temerina i poznaje popa Milana, zna da je ova debilana na grupi Trešerana deluks, plod bolesnog mozga i ništa drugo. Međutim, ostatak Srbije ne poznaje popa Milana... Zeljko Injac goranger је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 o. Милана владика Порфирије цени као молитвеног човека. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 2 минута, Danijela рече o. Милана владика Порфирије цени као молитвеног човека. Pa zar nije ovakva hajka i pljuvačina ustvari blagoslov? TSCHeTSCHen and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Име групе само говори чиме се бави. Страшно је то кад се човеков ум претвори у пинкову флеку. Али бојим се да многи у Цркви то још не схватају. Рапсоди and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Не иде да се каља углед некоме. Рапсоди and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 И браћо и сестре, ја не разумем шта је смешно у овим простачким нападима на Цркву и свештенике? Шта год да је разлог, требамо имати мрву свести која нам каже да не требамо да се смејемо када неко најсветију молитву коју имамо извргава руглу и хули на Бога. Мени није ни најмање смешно. Пг, Рапсоди, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 3 минута, Драгана Милошевић рече Не иде да се каља углед некоме. Ако мисли да му се каља углед, може да тужи. Нисам у току, ал мислим да група може да се тужи Фејсбуку, и да ће их блокирати. Мислим да је читава тема бесмислена. Кога занима шта неки клинци пишу по фејсбуку. Ово није класичан медиј, као новине и тв. Фејсбук као медиј за ширење трачева, не знам дал уопште се бавити тиме, јер је то борба са ветрењачама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 19 минута, Ђорђе Р рече Ако мисли да му се каља углед, може да тужи. Нисам у току, ал мислим да група може да се тужи Фејсбуку, и да ће их блокирати. Мислим да је читава тема бесмислена. Кога занима шта неки клинци пишу по фејсбуку. Ово није класичан медиј, као новине и тв. Фејсбук као медиј за ширење трачева, не знам дал уопште се бавити тиме, јер је то борба са ветрењачама. Не знам да ли си упознат са чињеницом да Фејсбук у Србији има преко 3,5 милиона корисника. Блиц нема толику публику. Фејсбук јесте медиј. Ко каже да сви старији свештеници СПЦ знају да користе интернет или да имају профил на ФБ? Тема није бесмислена, веома је смислена јер говори о односу друштва према цркви. Да је у питању нека старлета којој су напаковали на ФБ или Твитеру да је њен ауди и да дилује дрогу, дигла би се кука и мотика у Србији да истерује правду. Phoebe, Рапсоди, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 7 минута, Жељко рече Тема није бесмислена, веома је смислена јер говори о односу друштва према цркви. Društvo je razapelo Hrista. Još je i lepo rekao da će njegovi sledbenici da budu razapinjani po fejsbucima i blicevima, da će ih svet mrzeti i da će svaki koji ih ubija misliti da Bogu službu čini. Tako stoje stvari i ovo što se dešava ne treba da iznenađuje. Ja vidim da se ovi ljudi samo zezaju i nikome ne rade o glavi. Stvarno ima dobrih fora i mislim da bi se i Gospodu dopale. Višnji mir Gospodi podiluj ( razdeli, podaj) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Људима који на Цркву не гледају као не нешто свето је ово само још једна прилика да се зезају, као што се зезају са свим другим темама и личностима, то ми је скроз очекивано и разумљиво и никако се не може спречити. За мене је већи проблем да ли ће се неко од људи који се двоуме да ли да се приближе Цркви, који су ту негде на прагу па се колебају у размишљањима да ли им је Црква стварно потребно да би се приближили Богу или није, обесхрабрити и одустати због оваквих појава. Неко ко није упућен у суштину Цркве ће вероватно добрим делом своје мишљење градити гледајући понашање свештених лица, јер идеја да су "свештеници Црква" је много присутнија од идеје да смо сви ми Црква, да би Црква остала света и када би сви свештеници, па и верници пали у грех итд. Због овакве ствари и даље мислим да би Црква морала да реагује неким пригодним саопштењем. Драгана Милошевић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 39 минута, Жељко рече Не знам да ли си упознат са чињеницом да Фејсбук у Србији има преко 3,5 милиона корисника. Ал неће свих 3.5 милиона прочитати то што се налази објављено овде. Да је неко направио сајт, где би се овакве ствари писале, то не значи да би сви корисници Интернета читали то што ту пише. У сваком случају, ко мисли да је о. Милан оштећен, треба да то пренесе о. Милану, и да туже дотичне, ако то жели о. Милан. Мислим да је овде улазимо у проблем слободе говора, ако би желели да ућуткамо све који другачије мисле, или другачије виде ствари. Ако овде има кршења закона, треба оне који га крше процесуирати, и санкционисати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 2 часа, Ђорђе Р рече Мислим да је овде улазимо у проблем слободе говора, ако би желели да ућуткамо све који другачије мисле, или другачије виде ствари. Ако овде има кршења закона, треба оне који га крше процесуирати, и санкционисати. Слобода и одговорност иду руку под руку. А ово друго у наведеном примеру не видимо. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Ови који блате свештенике и Цркву имају слободу али су неодговорни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Колико сутра, ово ће осванути у неком таблоиду. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Ja u tim komentarima na facebook vidim gomilu neobrazovanih ljudi. Ljudi koji će sve dati samo da budu u centru pažnje i da im neko da like. No nema veze, svaki čovek se kad-tad promeni. NemanjaVa, Баба, TSCHeTSCHen and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука