Jump to content

Sta ako bismo ponovo ujedinili Jugoslaviju?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вилер Текс рече

То је друго и на основу тога што сам ја супер са неким из Загреба или Сплита да кажем Југославија је супер. Није и никад неће а ја ћу волети људе које волим.

То сам хтео да кажем.

Pa dobro, različiti smo. To si ti, i to je tvoje. Pusti meni moje mišljenje. 
I nisam bila ironična... naprotiv, ono rekoh uz veselo skakutanje i širok osmijeh, jer me je nasmijalo, zaista.
I što me quotaš tako negativno... hoćeš da se svađamo, dokazujemo? Ako ću, svega mi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Pa dobro, različiti smo. To si ti, i to je tvoje. Pusti meni moje mišljenje. 
I nisam bila ironična... naprotiv, ono rekoh uz veselo skakutanje i širok osmijeh, jer me je nasmijalo, zaista.
I što me quotaš tako negativno... hoćeš da se svađamo, dokazujemo? Ako ću, svega mi.

Дискусија, каква свађа, да да останем кратак за онај качамак:D

Различити смо, ником ништа. Мислим да говорим реално без емоција...ал није битно. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Дискусија, каква свађа, да да останем кратак за онај качамак:D

Различити смо, ником ништа. Мислим да говорим реално без емоција...ал није битно. 

Vidi, nije mudro odreći se onog kačamaka... pa ti nađi način kako ćeš ispraviti ovo sada. :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Vidi, nije mudro odreći se onog kačamaka... pa ti nađi način kako ćeš ispraviti ovo sada. :)))

Донећу ти специјалну врсту сира за качамак какву нису пробала. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Nevjerujem da će doći vrijeme da se opet ujedinimo, pre ćemo nestati, svi zajedno. 

Neko napisa danas se više putuje, tačno, ali i ostaje gdje se otputuje. Žalosno.

Živim u Alpskoj republici i ovde smo svi Jugosi bili mi Srbi , Hrvati ,Slovenci , Muslimani . 

Šta god bila je to država po mjeri običnog čovjeka. Ali bez politike .

Ja nisam Jugonostalgicar, ali se trudim biti realista.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...