Jump to content

Putin: Od ove nuklearne bombe nema odbrane!

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Милан Ракић 1999. пардон.

Па ко нас је бомбардовао 1944?

пс: Сам сам. Неам потребе да ми персираш. Нисам припадник русофилског урдужења ине гланцам Волођину слику. А и одбио сам припаднике Руске странке кад су тражили потпис :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

"Нас" нико није бомбардовао, тј. Краљевина Југославија није била циљ, него нацисти. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

"Нас" нико није бомбардовао, тј. Краљевина Југославија није била циљ, него нацисти. 

Ајде? Па побише онолики народ.  Хвала им на помоћи не треба. Што не бомбардоваше Загреб пун усташа и нациста?

Подели на овим сајтовима

Ајде? Па побише онолики народ.  Хвала им на помоћи не треба. Што не бобардоваше Загреб пун усташа и нациста?

Видим да слабо познајеш материју. Уживај

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вилер Текс рече

Русија ...

Амери ...

Па види, ми можемо сада да наводимо појединачне примере где су нам сплетом околности помогли једни или други. Нпр. Амери су нас спасили 1948-е. Совјети би нас тад сравнили са земљом. Сви они раде како им одговара. Нико од њих нема пријатеље, само интерес.

И зато је та наша колективна фиксација на неку "митолошку Русију" крајње чудна...

Мени не треба да објашњаваш да је политика курва и да је спољна политика САД криминална. Ја сам први који ће то да каже и осуди. Једини амерички политичар ког сам икада подржао био је човек који је обећао да одмах прекине све ратове и врати војску кући. Проблем су ти ови замлаћени Срби који никако да схвате да се од митологије не живи. Каква бре Русија, какви бакрачи... Бајке су за малу децу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Видим да слабо познајеш материју. Уживај

Не знам детаље. Али да су побили народ јесу. Неколико хиљада београђана је страдало. 

Напиши то што знаш да прочитам.

Подели на овим сајтовима

Не знам детаље. Али да су побили народ јесу. Неколико хиљада београђана је страдало. 

Напиши то што знаш да прочитам.

Ево нпр. извјешће које сам писао за један медиј са предавања из Вазнесењске цркве. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па види, ми можемо сада да наводимо појединачне примере где су нам сплетом околности помогли једни или други. Нпр. Амери су нас спасили 1948-е. Совјети би нас тад сравнили са земљом. Сви они раде како им одговара. Нико од њих нема пријатеље, само интерес.

И зато је та наша колективна фиксација на неку "митолошку Русију" крајње чудна...

Мени не треба да објашњаваш да је политика курва и да је спољна политика САД криминална. Ја сам први који ће то да каже и осуди. Једини амерички политичар ког сам подржао био је човек који је обећао да одмах прекине све ратове и врати војску кући. Проблем су ти ови замлаћени Срби који никако да схвате да се од митологије не живи. Каква бре Русија, какви бакрачи... Бајке су за малу децу.

Нико не верује у те бајке. Али да нам је Амрика "ближа" је ван памети. То што су твоје и моје генерације одрасле на рок ен ролу и хип хопу ће однети ветар. Онај ко је близак је брат/сестра у Христу из Бруклина, Волоса, Москве или Чајетине.

Подели на овим сајтовима

Иначе, на том предавању, тако неки задојени душевном болешу русољубија почеше ко ђаво да их пече да ђипају и балаве о Савезчком бомбардовању и свом незнању. Па кад их предавач упознао са ангожавањем 15. армије на пределима западно од Дрине од неверице пчеше да сикћи да их отац Арсеније није могао умирити... То наравно нисам пкмињао

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Нико не верује у те бајке. Али да нам је Амрика "ближа" је ван памети. То што су твоје и моје генерације одрасле на рок ен ролу и хип хопу ће однети ветар. Онај ко је близак је брат/сестра у Христу из Бруклина, Волоса, Москве или Чајетине.

Што се вере тиче, јасно. Али сам си рекао да је овде тема "државна политика".

Е сад, замисли да си неки непристрасни историчар који за 1000 година анализира ово доба. Па гледаш, на пример, државе које су биле под "утицајем" разних великих сила - САД, Русије, Кине итд. Па упоредиш онда источну и западну Немачку. Северну и јужну Кореју. Источну и западну Европу. Јапан. И тако даље.

Амери јесу за****ни кад некога развале. Немачку су сравнили са земљом. На Јапан су бацили оне сатанске атомске бомбе. Али кад се заврши рат, опет покушавају да направе неко нормално, слободно друштво, погледај Немачку и Јапан данас. Погледај Јужну Кореју. А ове сироте источно-европске пост-комунистичке државе 30 година после пада комунизма још не могу да се опасуље...

Где би радије живео?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић  Прочитах сад на брзину. 

Не верујем ја да нас Американци (политика) мрзие ал верујем да смо им ништа и онда и сада. Ако треба да живимо, живећемо ако треба да умремо умрећемо. Средство, ресурс то смо ми за њих.

Ми можемо причати шта би било кад би било, али Русија за разлику од Амера никада није пуцала на нас. Не може се то негирати.

Глупо ми је опет да повављам да није било Руса, не би наши из Албаније изашли. А то није мало, то је вађење из гроба.

Ја нисам ни русофил ни американофил.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Вилер Текс рече

пс: Сам сам. Неам потребе да ми персираш. Нисам припадник русофилског урдужења ине гланцам Волођину слику. А и одбио сам припаднике Руске странке кад су тражили потпис :D

Ма знам да си сам и не персирам ти, него те "сместих" у ту групу људи и дела јавности којој је сервирана та лаж и они ју бесомучно "врте" иако је потребно само мало прочитати нешто и упознати се са тиме. Дакле Београд јесте бомбардован, али циљеви и мете у Београду нису били цивили, болнице, породилиште итд, него Немци и њихова постројења у најкраћем. А што издајник Недић нпр. није наложио да се фабрика Рогожарски измести из центра града (налазила се код Скупштине) и фабрика је све време рата радила за Швабе, те била легитимни циљ....

Подели на овим сајтовима

Ah, da. Amici se na sv. Valentina i Pepelnicu, početak velikog posta, isto kao ove godine to bilo u isti dan 14.2. 1945. spletli o par stotina kilometara i umjesto na Drezden istovarili 150 tona bombi na Prag. Navigacijska greška. Desilo se to još dvaput: 15. 11. 1944 u jesen, prije tog na sv. Valentina a potom 25. 3. 1945. na Cvjetnicu, Cvjetnu nedelju a najvece je bilo to 14.2.1945. na Pepelnicu/sv. Valentina.

https://zpravy.idnes.cz/presne-pred-67-lety-rozbombardovali-spojenci-prahu-zemrelo-700-lidi-pyv-/domaci.aspx?c=A120214_1732960_praha-zpravy_ab

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/nejvetsi-bombardovani-prahy-na-unikatnich-snimcich/r~i:gallery:24979/?redirected=1520113462

https://technet.idnes.cz/necekany-nalet-14-unora-1945-0xa-/vojenstvi.aspx?c=A150206_170917_vojenstvi_kuz

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

да нам је Амрика "ближа" је ван памети.

Мислим да би се изненадио. Веома су нам слични, посебно ови изван великих градова. Поносни, непокорни, слободољубиви, тврдоглави...

Кад бејах скоро у Тексасу прво што ми је пало на памет - тачно овако би изгледала Србија да је богата... :smeh1:

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да би се изненадио. Веома су нам слични, посебно ови изван великих градова. Поносни, непокорни, слободољубиви, тврдоглави...

Кад бејах скоро у Тексасу прво што ми је пало на памет - тачно овако би изгледала Србија да је богата... :smeh1:

Народ ко народ свуда је исти.

Причамо о политици. Рекох Руси нису пуцали на нас, Амери јесу без размишљања.

Треба да им будемо покорни јер су најјачи, али неке приче о савезништву и љубави су смешне.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...