Jump to content

Da li bi ste se udali/ozenilli sa osobom druge vere?

Оцени ову тему

Da li bi ste se udali/ ozenili sa osobom druge vere?   

24 члановâ је гласало

1. 1. Da li bi ste se udali/ozenili sa osobom druge vere?

• Da, bez obzira koje je vere
      4
    • Da ali samo hriscanske
      1
    • Da ali samo ako nije pripadnik neke sekte.
      5
    • Da za hriscanina ali samo ako nije pripadnik neke sekte.
      3
    • Ne bez obzira na pogodnosti koje bi taj brak doneo
      0
    • Ne nikako!
      11

Препоручена порука

пре 1 сат, Juanito рече

Јесу, екстра људи. Морам мало да поштујем обичаје, плешем, једем сву укусну храну и тропско воће, идем на плажу итд. Али да се преживети. 

Ne znam kako izlazis na kraj sa takvim tegobama, ali ne daj se!...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Vec jesam sa zenom druge vjere, doduse ne pravoslavne, ali recimo makar nam je Biblija zajednicka osnova. A razlog zasto, pa zato jer se supruznici jos uvijek bar ne kupuju u supermarketu :smeh1:.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Vladan3 рече

Нисам знао да ћеш да постујеш екран.... Требало је да сви виде осим Џуманџи ;) 

I ti si stradao i pogreben od Džumandži ?:ani_biggrin: Rekla bih da sam i ja u ignoru mada niti je diram niti pipam, upisala sam joj se u temu, a neću više ako je to problem, ih

Samo šipak će crvenu lentu kad ne može pola foruma da smisli :))) Žensko...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Phoebe рече

I ti si stradao i pogreben od Džumandži ?:ani_biggrin: Rekla bih da sam i ja u ignoru mada niti je diram niti pipam, upisala sam joj se u temu, a neću više ako je to problem, ih

Samo šipak će crvenu lentu kad ne može pola foruma da smisli :))) Žensko...:smeh1:

Није пола форума него цео види :) 

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/19952-goku/&status=40538&type=status

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Mislim da to nije toliko bitno koje je vere.  Samo je bitan dogovor oko vaspitanja dece.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...
  • Креирај ново...