Џуманџи Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Инспајрд бај писанијима да човек може ово и оно да држи под контролом. Оно што мене занима овде је - одакле хришћанима та потреба за контролом. Извол'те. "Tamo daleko", Tavita and Аристарх је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 "Sve mi je dozvoljeno, ali nije mi sve na korist." Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Волим да сам главни Рапсоди, Tavita and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 42 минута, Џуманџи рече Инспајрд бај писанијима да човек може ово и оно да држи под контролом. Оно што мене занима овде је - одакле хришћанима та потреба за контролом. Извол'те. Verovatno kao I svakom ljudskom bicu generalno receno. Potreba za samoodrzanjem, projave licnih strahova, egoizam koji nas sve mori, zar ne? Koliko odrastamo u veri toliko se smanjuje ta potreba, jer tada htednuto zelimo da je On u kontroli, a ne mi. Mozda dolazi I s godinama. Mladost je uglavnom okarakterisana kao svemoguca, utopijska, samodovoljna, u stilu ne moze mi niko nista, sve cu sam da ustrojim, kao I sve druge oko mene, a Bog je tamo negde , po potrebi kad je tesko, I sl. Imalo bi mnogo stosta da se doda na ovu temu. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Није то само код хришћана. Исти феномен можеш да приметиш у многим веома различитим групама. То је компензација за индивидуалност и сазревање. Лидија Миленковић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Kontrolom sebe ili drugih? Kako ja mogu da kontrolišem drugog? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 32 минута, ninaana рече Kako ja mogu da kontrolišem drugog? Смислиш како је секс ван брака грех и зезаш клинце во вјек и вјеков..нпр Volim_Sina_Bozjeg and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 12 минута, Muramasa рече Tema je nedovoljno jasno definisana. Ало, рођо већина мојих тема је таква са разлогом. Ова је јасна: како хришћани уклапају своју жељу за апсолутном "контролом над собом и поривима" са својом вером (а да подвижништво није изговор)? Офф топик: знала сам једну девојку која је била у фазону ништа пре брака и то не зато што је верница, или нешто посебно морална, него јер се плашила да постане у очима околине "искоришћена" (лол ) у случају да веза не заврши браком. Поента: Контрол фрикова на све стране, али ми баш не иде уз хришћанство. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 Ја тек сада капирам да ме Џуманџи изгледа бановала ко зна када и да уопште не види моје коментаре или да намерно игнорише... Значи ли то да могу да пишем безвезе глупости шта год хоћу али да ипак исконтролишем себе да не би испало да сам контрол фрик? (последњих 13 речи је само да останем у теми) Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 15 минута, Vladan3 рече бановала Ovo može? Je l' to isto što i block? Ili ignore? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 16 минута, Vladan3 рече Ја тек сада капирам да ме Џуманџи изгледа бановала ко зна када и да уопште не види моје коментаре или да намерно игнорише... Значи ли то да могу да пишем безвезе глупости шта год хоћу али да ипак исконтролишем себе да не би испало да сам контрол фрик? (последњих 13 речи је само да останем у теми) Мала наша Џу,ЏУ је пола форума блокнула... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 13 минута, ninaana рече Ovo može? Je l' to isto što i block? Ili ignore? Појма немам, ваљда је блок, никада то нисам користио.... Чек мало бесплатно да се кревељим али контролисано..... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 2 часа, Рапсоди рече Мала наша Џу,ЏУ је пола форума блокнула... Ја мислим да сам заслужио када сам нешто коментарисао око оне црвене ленте што је било раније на њеном аватару... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 3 минута, Vladan3 рече Појма немам, ваљда је блок, никада то нисам користио.... Чек мало бесплатно да се кревељим али контролисано..... Kako kad ignor ne radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука