Jump to content

Вучићева посета Хрватској

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 44 минута, Lady Godiva рече

Води га слободно. Не мораш ни да га враћаш. :D

Pa mogli bi ga napravit kraljem Vlčnovskim ali morao bi se pokatoličit i biti nevin, mislim "virgin", sexualno još neupotrebljavan i nepotrošen, neskonzumovan, što on teško da bi ispunio. To prvo bi još nekako ispuniti išlo da hoce al to drugo? Takvi su uslovi za Vlčnovskog kralja. Mora biti katolik i još sexualno neaktivan, nevin. I po cijelu dobu kraljevanja ne bi smio progovoriti ni riječ, takva su pravila za Vlčnovskog kralja a to on kao političar sigurno ne bi htio ispuniti i kad bi nekakvim čudom ispunio ta dva prva uslova. To posljednje bi mu najteže palo, on pa da ne progovori više ništa do kraja života? Tako od tog kraljevanja ne bude asi ništa!

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Agnostik рече

Srbija i Hrvatska su lideri u najmanjem rastu. 

Mogu jednom drugog da savetuju kako se ne ravzija zemlja.

Pa savjetuju se kako jedni drugima da prodaju i uvale što više svoje robe kako bi mogli nekako preživjeti jer nikom drugom u Evropi ne pada na pamet da tu robu kupuje. Slično ko i Češka, Slovačka, Poljska i Madjarska što to rade i uzajamno si uvaljuju robu, artikle i proizvode da mogu od nečeg preživjeti da ne crknu od gladi. Čini mi se da se to zove "export i import". Mi imamo takvu moravsku pjesmicu gdje se djeca uče kako treba trgovati, to što sad rade Kolinda i Vučic, ona njemu da ono a on njoj ovo itd. Razmjena dobara! Zato je Vučic najavio da dolazi sa tridesetak srpskih najpoznatijih preduzetnika, trgovaca, šefova firmi.  :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...