Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 40 минута, Ayla рече

Samo ti je pokazala šta je dislajk, i nije imala zamjerki na tvoj post, već ti je priuštila zadovoljstvo da osjetiš o čemu je riječ, kao što je i objasnila.
To ti dođe kao odgovor na pitanje, kakvog je ukusa zečji paprikaš... a ona kao prava domaćica, zahvati kašikom iz šerpe, i tutne ti zalogaj uz ono - Probaj :)
Jasno sada?

Pokusavam da se nateram da ti ovde lupim jedan minus, da vi`s ti kako je to, al` prosto nece ruka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Pokusavam da se nateram da ti ovde lupim jedan minus, da vi`s ti kako je to, al` prosto nece ruka...

A ne žali... da vidiš kako mi Vojvoda pljusne dislajk vaspitno... ili naletim na random dislajkovanje, i ono ne boli, već je grrrrrrr :)))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Phoebe рече

Aaaa Obi, zato si meni lupio a da nisi trepnuo. Ima ti se osvetim kad-tad :)))  

Gle, Sneky dala dislajk hihi :krstix:

Jesam??... E pa zasluzila si!... :ljut: :smeh1:

• Тужан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Phoebe рече

Aaaa Obi, zato si meni lupio a da nisi trepnuo. Ima ti se osvetim kad-tad :)))  

Gle, Sneky dala dislajk hihi :krstix:

то је само показни дислајк :)

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

то је само показни дислајк :)

Pa i ja ne znam `de je taj sto sam navodno ja metnuo, jedino moz` da bude zafrkni, ili mozda neka greska.

Inace, ne bavim se time, nego ova Fibi samo da privuce paznju... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Phoebe рече

Imam svedoka, Ђорђе Р, ne mogu da ga tagam, nešto zeza, ali nema veze, zlopamćenje mi ide :))) Pomjanite...

E kad nadjes `de je, daj ovamo da ja to propustim kroz sake...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

а поготово што је позвао на шампите и сад га нема

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

ha-ha- pa pauza pa idemo za oktavu haaahaaa :smeh1:

пре 2 часа, obi-wan рече

U ovoj temi, videla sam večeras no nisam htela da se nastavljam; vi`m mora se zna ko je stariji forumaš i čija je zadnja.Poy

Подели на овим сајтовима

A, pa ova tema se ne vazi, ovde su ti sve "zafrk" minusi... ovde ti je minus skoro pa k`o plus...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...