Поет Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 @Дуња Uvodnu pesmu za ples. Zasto odmah nisi kazala, slomih prste od kucanja da dodjem do praveee? ??❤️ ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече @Дуња Uvodnu pesmu za ples. Zasto odmah nisi kazala, slomih prste od kucanja da dodjem do praveee? ??❤️ Ništa lepše kod čoveka od truda, svega mi. Kazala, ali ne citaš pažljivo. Valjda bio sitan sat, a ti sa nekim etanolima u društvu. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 пре 11 минута, Дуња рече Ništa lepše kod čoveka od truda, svega mi. Kazala, ali ne citaš pažljivo. Valjda bio sitan sat, a ti sa nekim etanolima u društvu. Nisam pio Duki odavno, svega mi. Zivota mi mogaaa. ?? Zatvorili sve kafane, da se moja dusa smiri, da zalecim srcu rane. Ej kafanooo mukoooo, ej zivote moja tugoo. Dobro da si me podsetila sad da zveknem jednu pre dorucka. ?❤️ Smaragdni kamičak and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече Nisam pio Duki odavno, svega mi. Zivota mi mogaaa. ?? Zatvorili sve kafane, da se moja dusa smiri, da zalecim srcu rane. Ej kafanooo mukoooo, ej zivote moja tugoo. Dobro da si me podsetila sad da zveknem jednu pre dorucka. ?❤️ Ja te pravdam, ti se zakopavaš. Eli to u redu? Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 29, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2020 @Nikola Stojanovic Dobra je muzika covece. Tad je to bas imalo duse, nema sta. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 @obi-wan Ti si padre veoma dobar covjek. <3 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 пре 4 часа, Дуња рече Ja te pravdam, ti se zakopavaš. Eli to u redu? Znaci volis si me, priznaj. <3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 пре 5 часа, Дуња рече Ja te pravdam, ti se zakopavaš. Eli to u redu? I dont have an answer . Because of ut beauty, mine Duki . <3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 Зосима је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 пре 22 часа, Nikola Stojanovic рече Znaci volis si me, priznaj. <3 Ne. Pitala sam verenika, baš dok smo bili za ručkom, da li je u redu da volim nekog tamo forumaša zvanog Nikola i ništa nije rekao. Samo je odlučnije zario nož u krmenadlu i ravnom linijom odsekao zalogaj. Progutao ga je ne žvaćući, kao ćure. Onda je, isto ćuteći i odlučnim, brzim i kratkim pokretom, iz mog tanjira prebacio u svoj sav sitno iseckan crni luk koji je prethodno brižljivo prineo stolu i mojoj porciji. Ubrzo me je okrznuo pogledom, pa istim pokretom sručio i celu moju porciju u svoj tanjir. Eto. Neprilika. Inače je divne naravi, pametan, zanimljiv i smiren. Šta dalje da ti kažem. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 @Дуња Lelke, pa ja sam si ga nadrljao nzcisto, znaci. Dukiiiiiii :/ ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече @Дуња Lelke, pa ja sam si ga nadrljao nzcisto, znaci. Dukiiiiiii :/ Ne očajavaj, daso. Pun je svet Dunja. Čupaju prosek čovečanstvu. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука