Поет Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Ne očajavaj, daso. Pun je svet Dunja. Čupaju prosek čovečanstvu. Njet Dukiiiii. Ciganko ti me varas , mojoj dusi boli stvaraaaaaaas, ne stani ja ne verujeeeem u toooooo. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 пре 13 минута, Nikola Stojanovic рече Njet Dukiiiii. Ciganko ti me varas , mojoj dusi boli stvaraaaaaaas, ne stani ja ne verujeeeem u toooooo. Rep varijanta: Previše poezije zamuti ti um Bacaj to iz šaka Ništa srce - drum Romantizam batali Na realizam se strovali Stihovi bacaju u trans Lakrdija realizma Vraća u balans *akcenat u 'balans' je na 2. slogu Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 @Nikola Stojanovic Поет је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Ne razumem taj okupatorski jezik. Šta kaže mlađani? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 @Дуња Sooooo plssssss, anderstend maj situuuuueeeeeeeejsn. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 gavrosaurus and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 gavrosaurus, Поет and Ayla је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 gavrosaurus, Предраг М and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2020 @Milica Bajic Komentari... ... "This song is so british it colonised my computer" .. "I showed this to Donald Trump.... Now he's Boris Johnson" Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Овај увод... Поет, Ayla , obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 obi-wan, Поет and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 @Ayla Ova je dobra verzija, madre. <3 Kad covek razmisli malo ova muzika ranijih godina je odlicna. Ayla and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Ayla Ova je dobra verzija, madre. <3 Kad covek razmisli malo ova muzika ranijih godina je odlicna. Istina, sine. To nije bila GMO generacija. Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Пре сат времена, Ayla рече Istina, sine. To nije bila GMO generacija. Zanimljiva bi bila tema, pozitivne i dobre stvari izmedju neke bliske proslosti i sadasnjosti. Ali nemam energije za mudrovanje. <3 Samo me ljubav interesiraaaaaaaaaa. De mi je Dukiiiiiii? Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука