Hattori Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић Slušaj, samo sam malo proveravao da li si psihosomatski ali dobro se držiš, definitivno si psihopata. Nemaš osećaj ni za šta. Šizofrena cjepanja... čovjek i pravoslavac i protestant, i budista i musliman, i liberal i komunista... jednom rječju kompletna jedna ličnos'! Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Vučka i vrati nam Zoku! Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Sve ja v(j)ere i nev(j)ere ispov(ij)edam kako me ko potplati! Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Теологија се свела у одузимање лајкова. Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 22, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Теологија се свела у одузимање лајкова. Јој, не би ме чудило да је Б.А. твој еон Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 5 минута, Milan Nikolic рече Успео си у животу. Naravno, bolje biti vrhunski trol nego vrhunski teolog, više se ima para. Sad sam razotkriven, sad ću da pišem slobodno na LATINICI. Jedino me smeta kad trolujem, kad glumim da pišem na toj nazadnoj ćirilici! Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Ко ће коме више одузети. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Бранко Авдагић рече Naravno, bolje biti vrhunski trol nego vrhunski teolog, više se ima para. Sad sam razotkriven, sad ću da pišem slobodno na LATINICI. Jedino me smeta kad trolujem, kad glumim da pišem na toj nazadnoj ćirilici! Нисам теби рекао да си успео у животу него Лазару Нешићу (Брки Жарковачком). Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Molim cijenjeno uredništvo da se pokrene peticija za ukidanje ćirilice u SPC! Ionako svi pišu na kulturnoj latinici! Лазар Нешић, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 @Брка Жарковачки Овај је за Чејовића мала маца, не зна ни да тролује како ваља Trifke, Лазар Нешић, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 2 минута, Снежана рече Овај је за Чејовића мала маца, не зна ни да тролује како ваља Не знам, мени се свиђа овај Б. Авдагић; Чејовић је много једнообразан, а Брана је врхунски лик! Phoebe and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 4 минута, Снежана рече @Брка Жарковачки Овај је за Чејовића мала маца, не зна ни да тролује како ваља To Cnekiiiiiii ! Za ovo ti slede cipele ili cizmice. Biraj! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 5 минута, Бранко Авдагић рече Molim cijenjeno uredništvo da se pokrene peticija za ukidanje ćirilice u SPC! Ionako svi pišu na kulturnoj latinici! to koliko ti cenis urednistvo se vec pokazalo; ostavi SPC na miru I cirilicu I sve sto je srpsko. Daleko ti lepa kuca. O kulturi nemas prava da pises, jos si mali. Vrati se u Austro-Ugarsku I ne brini brigu. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Брка Жарковачки рече Не знам, мени се свиђа овај Б. Авдагић; Чејовић је много једнообразан, а Брана је врхунски лик! Ali pogledaj ko je poceo da se druzi ovde gace zvane sustina i komunjara. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе96 Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Извините, је ли може неко да објави споменути видео јер ја не видим никакав видео преко ове тел. апликације? Хвала унапријед. Послато са 6044D користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука