Jump to content

Stvari koje bi trebalo da prestanemo da govorimo jedni drugima

JESSY

Препоручена порука

пре 3 минута, obi-wan рече

Isto i kod mene. Nesto pricamo o npr. nekom filmu, i ona u jednom momentu kaze "danas sam srela Milicu... rekla je to-i-to..." Ja pitam "koju Milicu"? "I`, pa kako tako ne mozes da me pratis, nije mi jasno..." Tj. kako ne umes da citas misli, kad je to nesto tako svakodnevno... :smeh1:

Можда ће ово да ти се свиђа... :)

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Isto i kod mene. Nesto pricamo o npr. nekom filmu, i ona u jednom momentu kaze "danas sam srela Milicu... rekla je to-i-to..." Ja pitam "koju Milicu"? "I`, pa kako tako ne mozes da me pratis, nije mi jasno..." Tj. kako ne umes da citas misli, kad je to nesto tako svakodnevno... :smeh1:

Ha, kod nas ja uvek objašnjavam od Kulina Bana i povezujem eksplicitno ono što govorim sa prethodnim kontekstom, dok moj dragi ume tako da skoči i očekuje da ga iz prve skapiram... 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Paradoksologija рече

Ha, kod nas ja uvek objašnjavam od Kulina Bana i povezujem eksplicitno ono što govorim sa prethodnim kontekstom, dok moj dragi ume tako da skoči i očekuje da ga iz prve skapiram... 

Исто и код нас. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

Да бре, а твој задатак је да све то повежеш са догађајем из раног детињства који ти је препричала на трећем изласку пре дваес година...

Sta tu ima da se povezuje !?!? u pola noci  i u pola dana bi trebalo da znas kakvu je matursku haljinu imala i kako se na njen zivot odrazilo to sto je drugarica imala istu takvu, bas di neozbiljan. ?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, obi-wan рече

Често сам у таквим ситуацијма имао прилике да чујем: И сада ћеш опет да ми кажеш да први пут у животу чујеш за ту жену/човека, па то је онај што је... ... ... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...