Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ovo je uzročna priča

Нисам сигурна да такво што постоји. А чак и да постоји, какве то везе има са мојим коментаром Ђапи? 0703_read

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Нисам сигурна да такво што постоји. А чак и да постоји, какве то везе има са мојим коментаром Ђапи? 0703_read

Nema nikakve, jer ti nisi ni sigurna u smisao priče, pa prema tome i komentari ti vise na konopcu umesto da stoje kao temelj.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Nema nikakve, jer ti nisi ni sigurna u smisao priče, pa prema tome i komentari ti vise na konopcu umesto da stoje kao temelj.

Опет иста песмица? Док су твоја учитавања, лагања и извртања апсолутно на месту. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Опет иста песмица? Док су твоја учитавања, лагања и извртања апсолутно на месту. :)

Ja te po poslednji put pitam, ko i šta je uzrok poslanju hrane toj zeni i njenoj porodici.

Ja sam rekao da je to Bog i da se da iscitati iz ove priče.

A ti si rekla da te ne zanima, matematika u matematici i da ti dozvolim da se namećes fizikom.

Подели на овим сајтовима

Pijem trece pivo, citam ovo i setih se onog vica....Zaustavio policajac napusenog lika i kaze mu daj mi saobracajnu i licnu, kaze on pusti me brate, jao ne znam gde sam. Kaze pandur alo , daj mi saobracajnu i licnu .. kaze lik jao brate, ja stvarno ne znam gde sam... Pandur kaze jel ti znas ko sam ja? ..a lik kaze jao brate, sta je ovo, ja ne znam gde sam, ti ne znas ko si . :)  dzumandzi na kojoj si frekvenciji, kako da dekodiram ove tvoje komentare :D 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

i da ti dozvolim da se namećes fizikom.

Мени само није јасно како те више није блам. "Ја те питам, ја сам рекао"... Не интересује ме, човече, квтотовала сам другог форумаша у шта си ти упао као у жбуње. :D

@Djapa, добар! :D

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Мени само није јасно како те више није блам. "Ја те питам, ја сам рекао"... Не интересује ме, човече, квтотовала сам другог форумаша у шта си ти упао као у жбуње. :D

Ja i zbunje kupine gori nesagorivom vatrom.

Upala si u kupinu a ne u forumasa, jer je tvoj odgovor direktno forumasu bio odgovor kupini (priči) oko koje smo svi ovde okupljeni.

Подели на овим сајтовима

Upala si u kupinu a ne u forumasa

joooj

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

jer je tvoj odgovor direktno forumasu bio odgovor kupini (priči)

Не одговарам тзв. "узрочним причама" чију дефиницију никако да обзнаниш. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

joooj

Не одговарам тзв. "узрочним причама" чију дефиницију никако да обзнаниш. :)))

Definicija je očigledno molitva Zivome Bogu.

Dakle daj mi definiciju molitve.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

daj mi

Стварно си се намерио да на мени тренираш строгоћу? Само гледам докле ћеш. :)

Подели на овим сајтовима

Стварно си се намерио да на мени тренираш строгоћу? Само гледам докле ћеш. :)

Da baš sam ti naredio da uđeš u dijalog i izadješ iz monologa koji samo ti razumeš, spominjući uzrok bez da te taj uzrok zanima jer si spomenula usput plave oči te žene... pa kad te pitam za poentu ti onda kažeš da si odgovorila drugom forumasu bez da si i spomenula priču oko koje smo svi ovde okupljeni, na moju žalost, pošto takve priče ne volim.

A pri tom si verovatno preskocila u svojim preskocima, da sam tom istom forumasu rekao da maši poentu.

Pa sam ja sada Bog po blagodati a ti jona u kitovoj utrobi koja nema gde od mog pitanja da pobegne, osim da mi spocitava zahtevnost.

Подели на овим сајтовима

Изволи цитирај. :POPOcorn1:

Opet?

Dakle tebi je uzrok poslanja hrane toj ženi,namera pošiljaoca koji zeli da ismeje ženinu veru a ne volja Božja i uslisanje molitve te žene, koji je svojom premudroscu poslao ženi hranu,upravo preko namere koja nije imala utemeljenje u svemogucnosti (uzroku),nego je bila samo sredstvo Boga da posalje i na ovakav način hranu molitelju.

Citiracu u sledecem postu posto sam na mobu.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 5 часа, Џуманџи рече

Намеравао је да исмеје жену и њено веровање тим пакетом намирница које је послао.

Ne može.

Da žena u veri i u Pismu koji nam svedoči, da se i demoni pokoravaju glasu Zivoga Boga, nije to našla, ona bi bila verovatno i ismejana a možda bi i vratila hranu posiljaocu.

Napiminjem opet da meni ovakve priče nisu lični manir u ispovedanju Boga zivoga.

Ja sam ti rekao da ne moze da je ismeje, te da je njegova namera potpuno irelevantna i da nije uzrok poslanja hrane, što ti negiras i govoriš da je uzrok poslanja hrane, ismejavanje, te da te čudi kako vernik prima opšte tu hranu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...