Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, goranger рече

eee moj druže da ti znaš kolko se njih potpisuje kao sotona. Pola svijeta ima žig zvijeri. 

Zver deluje po Bozjoj reci prema meni jer se ja Bogu molim.

To je viša matematika izgleda.

• Свиђа ми се 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zver deluje po Bozjoj reci prema meni jer se ja Bogu molim.

To je viša matematika izgleda.

Zver je često prezime u sloveniji a verujem da u svetu ima i ljudi koji nose imena satanail, lucifer, hitler, tito. Ja bih dobročinitelja sa takvim imenom hteo da upoznam ili barem da ga pominjem u molitvama. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, goranger рече

Zver je često prezime u sloveniji a verujem da u svetu ima i ljudi koji nose imena satanail, lucifer, hitler, tito. Ja bih dobročinitelja sa takvim imenom hteo da upoznam ili barem da ga pominjem u molitvama. 

Ti ako veruješ u apokastazu onda opušteno.

Ja ne verujem i poznajem slovence bolje nego ti, zato znam da imaju i lepša prezimena. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

Намеравао је да исмеје жену и њено веровање тим пакетом намирница које је послао.

А како Божија воља може да буде исмевање и понижавање некога? Шта би са "намерама срца"? Или, још боље кад смо код материјалних добара, са причом о удовици чије су 2 лепте веће од прилога оних који "дају од сувишка свога"?

Pa da a samim tim i Boga, podrazumeva se. To je volja coveka koji se od Boga udaljio pa vise nema oci da vidi i usi da cuje. O namerama srca ne znam jer ne pise. Ne razumem sta hoces time da kazes, ona daje poslednje sto ima, to je valjda maksimum koji covek moze da da, materijalno ...Ja stvarno nisam adekvatna osoba da pricam na ovu temu, jedino sto mogu da kazem je da ljudi uvek krive Boga a ne sebe i da nemaju sirinu vec hoce da shvate neshvatljivo i da nadju definiciju Bozijeg promisla ...e pa ljudi gadno ste se zaEbali :D 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Sta si htela da kazes sa ovim?

Ти си већ написао шта сам ја хтела да кажем са тим, зар не? Отуда и ова расправа.

пре 4 минута, Djapa рече

Pa da a samim tim i Boga, podrazumeva se

На основу чега се подразумева? Ако неко не верује у Бога како може да Га исмева? 

пре 8 минута, Djapa рече

Ne razumem sta hoces time da kazes

Само то да се тзв. материјализам пљује на сва уста, а кад дође овако нека причица где је неки верник испао баја - онда се заборавља цитат "не живи човек само о хлебу..." ;) (није било упућено теби, него свакоме ко жели да одговори; одвојила сам новим редом)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, goranger рече

kakva zena takav darodavac :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Ти си већ написао шта сам ја хтела да кажем са тим, зар не? Отуда и ова расправа

Ja sam VEĆ napisao kako to podrazumevaju tvoje reči.

Tvoje reči podrazumevaju da ti je namera čoveka uzrok a ne da je molba Bogu te žene uzrok te hrane koju je dobila.

Uz dužno postovanje da je to moj subjektivni dozivljaj tvojih reči, ja te ponovo pitam sta si htela da kažeš sa tim jer ja nisam video da si posle nesto drugacije rekla.

Sta hoćeš da kažeš, da je namera tog čoveka uzrok te hrane ili da je to Bozja volja izražena na ovakav način. ?

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Џуманџи рече

Ти си већ написао шта сам ја хтела да кажем са тим, зар не? Отуда и ова расправа.

На основу чега се подразумева? Ако неко не верује у Бога како може да Га исмева? 

Само то да се тзв. материјализам пљује на сва уста, а кад дође овако нека причица где је неки верник испао баја - онда се заборавља цитат "не живи човек само о хлебу..." ;) (није било упућено теби, него свакоме ко жели да одговори; одвојила сам новим редом)

Ako ismejavas vernika, ismejavas njegovu veru, tj Boga u kog veruje...dal je moguce da ti ovo nije jasno .... Pa vidis da moze, svi ateisti to rade, ismevaju, psuju, pljuju Boga koji ne postoji i stalno pricaju o njemu a ne veruju u njega...bas zanimljivo....I stalno im je on kriv za sve, ne znam ja nisam bas najbolji covek i ne postim i ne idem u crkvu redovno ali mi je najlogicnija stvar da Bog postoji i da je dobar. Evo npr. Ajs Nigrutin je rekao, dao sam ti 10 evra, a on ti je dao 20. Nemoj da misliš da ti je bolji drug jer je on imao 200 evra, a ja samo tih 10. :D Ti hoces da dokazes nesto a ne znas ni sama sta, ja tebe nista ne razumem kao da pricas kineski, keve mi moje. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, goranger рече

Daj mi i ime gorangere ( moz i sotona ili zver) da te spomenem u molitvi kao čoveka a ne da znaš da cu se smutiti i razmisljati da li si čovek ili necovek u kakvom god hoćeš smislu.

Napiši barem G.Zver, da te spomenem bez sumnji,jer ću tako znati da si slovenac.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...