Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, srema рече

Па да није Божија воља, зар Он не би једноставно избавио те људе из те ситуације? 

Написах свашта па обрисах.

Једноставно, не знам шта је горе: да Бог може да спречи зло али неће, или да је зло директно Његова воља. :unbelieveble:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Nameravao sam da ti ubacim 100 poena, u toku utakmice ti ubacim samo 55 a ja tebi 99.

Koji je rezultat tvoje namere od 100 poena i kakve veze to ima samnom?

Može samo da mi bude na korist, jer si se prenameracila.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Није било речи о томе шта је битно. Али ни у назнакама.

Njoj je bitno da to sto je trazila jeste i dobila i da je dobila od koga je i tražila.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Ни о овоме нисам говорила. :)

A govorila si da ju je ismejao a zaboravila si da dodas da ju je ismejao samo kod tebe u tvom subjektivnom pristupu.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A govorila si da ju je ismejao a zaboravila si da dodas da ju je ismejao samo kod tebe u tvom subjektivnom pristupu.

Нетачно. Изволи, докажи. :) Јесам погрешила за намеру, али то сам у потпуно другом контексту откуцала (што се види из написаног), али ово нигде нисам написала. За подвучено нека те није срамота. 

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Нетачно. Изволи, докажи. :) Јесам погрешила за намеру, али то сам у потпуно другом контексту откуцала (што се види из написаног), али ово нигде нисам написала. За подвучено нека те није срамота. 

Pa sama greska koja se desila u tvojoj komunikaciji sa nama ukazuje na subjektivnost, jet objektivnost ne poznaje grešku.

Pri tom ne mislim da bi trebalo tebe da bude sramota bilo čega, jer samo razgovaramo i to potpuno opušteno i za nas ne toliko bitno, da ti reagujes ovako...

Nisi ti ovde ispovedila pogresan dogmat ili te ja optuzio za rušenje dogmata.

Opusteno bre.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa sama greska koja se desila u tvojoj komunikaciji sa nama ukazuje na subjektivnost, jet objektivnost ne poznaje grešku.

Која грешка и са којим вама. Квотуј где сам "говорила да ју је исмејао" или ме не квоутуј уопште.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

Намеравао је да исмеје жену и њено веровање тим пакетом намирница које је послао.

Sta si htela da kazes sa ovim?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...