Bokisd Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 6 минута, Zoran Đurović рече Немој ништа, тако ти Алаха! Како сте ти и Видовита Зорка нечовеци (по твојој дефиницији, јер сте ампутирали ум), морам да вас бичујем прецизношћу: Наведи једну реченицу где Марко вели да душе из пакла могу прећи у рај. - Једну реченицу, не твоја булажњења. Тако сам зачепио безбожна уста и ВиГдовитој Зорци. Можда су вас неки до данас звали глупацима, али ја вам велим да сте од данас, официјално, онако екс катедра: Тоциљаши! Pa, ne moze. Citaj pazljivije sta pricam. Ne moze dusa svojom voljom i zeljom ( ma kako zelela ), da predje preko provalije. Ali, sta sad ? Da li je Crkva Hristova uvela molitve Bogu za upokojene duse , kojim molitvama trazi, moli, preklinje Boga da se smiluje dusama koje su u paklu. I, Bog po svom promislu i sudu i najvise po milosti uslisava molitve za neke duse. Inace, da onda ukinemo moltve. Mislim, ono, molitva moze mnogo u Boga, kada trazimo i molimo Njega sa verom i ljubavlju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 3 минута, Zayron рече Partene, partenogeneza je začece, ne Pantere, to je divlja zvijer! Ovo je najbolja inačica "Pantere".. Ведран* and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 6 минута, Bokisd рече Pa, ne moze. Citaj pazljivije sta pricam. Ne moze dusa svojom voljom i zeljom ( ma kako zelela ), da predje preko provalije. Ali, sta sad ? Da li je Crkva Hristova uvela molitve Bogu za upokojene duse , kojim molitvama trazi, moli, preklinje Boga da se smiluje dusama koje su u paklu. I, Bog po svom promislu i sudu i najvise po milosti uslisava molitve za neke duse. Inace, da onda ukinemo moltve. Mislim, ono, molitva moze mnogo u Boga, kada trazimo i molimo Njega sa verom i ljubavlju. Не кретениши се. Наведи где Мк вели да душе из пакла прелазе у рај. Лепо сам ти рекао да нећу да слушам твоје тлапње. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 10 часа, Zoran Đurović рече Кратос, мученик, али не хришћански него од хришћана, мисли да ако нешто он не капира да није ни одговорено. Не треба му понављати. Deder me podseti tih ,,odgovora,,... mada niste odgovorili čak si i branio Kopitara kao vrsnog matematičara,experta za integrale kad je reko da ljudska priroda preegzistira svetu.... dajte link sa vašim odgovorima..... Treće pitanje nisam ni postavljao nijednom do sinoć.Dakle koja svrha molitve za upokojene kad su oni odma nakon smrti,neki tamo,Bog zna koji uleteli odma u eshatološko oboženo stanje? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Управо сада, Кратос рече Dakle koja svrha molitve za upokojene kad su oni odma nakon smrti,neki tamo,Bog zna koji uleteli odma u eshatološko oboženo stanje? Ти, као прослављени некромант, реци нам укратко шта бива кад човек липше. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 43 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ali pošto ti ne veruješ da je za Boga sve već preživljeno... Hristos se molio za sve nas Ocu i za žive i za mrtve Što bi se molio kad zna da su oni s Njim već tada bili u eshatološkoj realnosti?Sve je već to proživeo,svi su već sa Njim šta ima da se moli Ocu da ih spase kad su već spašeni? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Ти, као прослављени некромант, реци нам укратко шта бива кад човек липше. Odgovori ti na pitanje lepo a ne da meni postavljaš nova..... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Mislim, ono, molitva moze mnogo u Boga, kada trazimo i molimo Njega sa verom i ljubavlju. Jedino što ne može jeste da promeni Njegovu odluku. Ali pošto je odluka Božja mi se molimo Njemu da bi učestvovali i Njegovoj pravednosti a ne da bi je promenili. Zato molitva ne menja konačnost niti je uspostavlja, nego je to dar koji nam je dat da učestvujemo u Njegovoj pravednosti i tako ostanemo Telo. Bez molitve ne možeš spoznati pravednost Božjih odluka jer bez molitve ti onda nisi ni u Telu. Naprimer Bože smiluj se na Sina mog, Ako bi ta moja moliva promenila Božju odluku onda bi ja morao biti Boksid. Ali bez molitve da se smilujje na mog Sina ja nikada ne bi upoznao Milost Božju i ne bi direktno učestvovao u njoj. Kako je ta odluka donešena i pre moje molitve, da se nisam molio onda ne bi mogao biti ni učesnik vidljive Milosti Božje jer je ne bi ni prepoznavao. Dakle molite se neprestano da bi bili deo Tela, tj. da vas prepozna Bog kako bi vi mogli prepoznati Njega. Kažeš molitva može mnogo u Boga, kad tražimo i molimo sa verom i ljubavlju a kud ćeš više od dara da i sam učestvuješ u Božjoj pravdi. Dakle ti si molitvom učesnik u Božjim odlukama ali ne i sam inicijator te odluke. Dakle Bog nas sve vreme vezuje da budemo učesnici i da prepoznajemo Njegovo delovanje a ne da budmo inicijatori tih delovanja. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 11 минута, Кратос рече Odgovori ti na pitanje lepo a ne da meni postavljaš nova..... Не могу да ти одговорим ако причаш кинески. Ис је тражио од фарисеја и осталих провокатора да му прво они одговоре. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Не кретениши се. Наведи где Мк вели да душе из пакла прелазе у рај. Лепо сам ти рекао да нећу да слушам твоје тлапње. Ali, vidi, da je crkva bila na poziciji, ove tvoje tvrde retorike , ...onda, sta,....crkva i oci ne bi ni napisali i uveli molitve za upokojene duse u paklu. Ili, drugacije receno, oci koji su tumacili pismo i Bozije objave o paklu, nisu bas znali, kako idu stvari kod Boga ? Ili, valjda postoji i duhovno predanje u crkvi o ovim stvarima oko boravka dusa na nebu ili u paklu ? Predanje dodatno objasnjava i tumaci reci iz pisma. Znaci, duse ne prelaze iz pakla u raj, svojom voljom , to je jasno. Nego, molitvom Bogu i miloscu, kako je i crkva ustanovila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 17 минута, Zoran Đurović рече Ти, као прослављени некромант, реци нам укратко шта бива кад човек липше. Znam, sve te' razumem, ali, zar mora bas taj recnik ? Ili, bar , udari neki smajlic, zvucace nesto bolje..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Не могу да ти одговорим ако причаш кинески. Ис је тражио од фарисеја и осталих провокатора да му прво они одговоре. A ti si umislio da si Isus? Phoebe and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Ajmo eshatonci pitanja nijesu teška.... 1.Da li je ljudska priroda u Hristu stvorena? 2.Ako jeste kako može da preegzistira svetu? 3.Koji je smisao molitve za upokojene kad su oni odma nakon smrti uleteli u Eshaton? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 29 минута, Zayron рече Partene, partenogeneza je djevičansko začece, olakšica za memorisanje, ne "pantere", to je divlja zvijer! A Aghni Partene je Prečista Djeva. Ti si kao onaj jedan djak s vjeronauka što je prekrstio sv. Leopolda Mandica u sv. Leoparda Mandica. Evo jedna lijepa snimka - ovdje je toga više: http://tinyurl.com/y8te3ccp i ovdje: http://tinyurl.com/ycc6clcs Najbolje posjetit moju FB grupu, tamo to sve ide zajedno: https://www.facebook.com/groups/slavlit/ Sorry za panteru.. Uglavnom predivne su pjesme.. Ja kad vidim ovoliko muskaraca,bogoslova,svecenika stagod jesu,kako pjevaju Bogu rastopim se,nemoguce je ne osjetiti tu ljepotu.Neopisivo lijepo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Ajmo eshatonci pitanja nijesu teška.... 1.Da li je ljudska priroda u Hristu stvorena? 2.Ako jeste kako može da preegzistira svetu? 3.Koji je smisao molitve za upokojene kad su oni odma nakon smrti uleteli u Eshaton? 4. Gde je sud ? 5. Gde je vaskrsenje nasih netruleznih tela ? 6. Zasto Drugi Hristov dolazak ? 7. itd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука