Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 7 минута, dragisa рече problem je u pragu vaše uvredljivosti, to je uobičajen jezik koji koriste ljudi u komunikaciji... Па друшкане, рекох и Сарагуди, када православног оптужиш за јерес не очекуј смирење за узврат. То ти је најотачкија. А то није уобичајени "наш" (?) језик, јер ти ниси уобичајени човек. Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 5 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Jaka ova coca cola... А хероин, за чудо, добар! Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 1 hour ago, dragisa рече ... šta vam je danas pa ste redom tako nadrndani .... Pa kada ignorises kada ti se ukaze na greske i kada ne odgovaras na pitanja to tako biva. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 сат, dragisa рече meni lično uopšte nije jasno šta si napisao ali dobro verovatno nemam taj nivo opita... пре 1 сат, dragisa рече Bog i čovek su slike u ogledalu, što se čovek više okreće Bogu on mu se više otkriva, što se Bog više otkriva čovek se više okreće... Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече poceo si i ti da skupljas za sinfoniju ? Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Сваки од ових талибана се да дефинисати. Боксит је приглуп; Милан психопата; Сарага бескрупулозни циник; Пацов глуп као дупе; Иван Сотона за пожелети, јер има аргументе. Кратос да му се само душа помене... Ето, то је у најкраћем ова безбожна екипа... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Имамо мало другачију диагнозу, за неке. А ипак сам и ја стручан за те ствари... Али све то није ништа превише страшно. Ни глупост, ни цинизам ни друго, само по себи. Али када се осоли гордошћу и тврдоглавошћу онда је тек бољка велика. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 38 минута, Trifke рече Pa kada ignorises kada ti se ukaze na greske i kada ne odgovaras na pitanja to tako biva. na šta nisam odgovorio? što se tiče ignorisanja na ukazivane greške: ja sam vam predočio Hristološki dogmat na koji uopšte nisam video odgovor. ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, dragisa рече ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira Која личност? Ко? Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, dragisa рече na šta nisam odgovorio? što se tiče ignorisanja na ukazivane greške: ja sam vam predočio Hristološki dogmat na koji uopšte nisam video odgovor. ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira Jedino ako si corav pa nisi video. Sakupio sam ti sve tovje greske aVedran je na neke ukazao a ti nista. Zalosno! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Ličnost Sina Božijeg Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече Ličnost Sina Božijeg Како се тај зове? Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 3 минута, dragisa рече na šta nisam odgovorio? što se tiče ignorisanja na ukazivane greške: ja sam vam predočio Hristološki dogmat na koji uopšte nisam video odgovor. ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira Izvini priroda preegzistira? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 niko ništa nije argumentovano objasnio, osim epiteta i smajlija koji lupkaju rukom ja ne vidim bilo kakva objašnjenja ili argumente Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Како се тај зове? Hristos Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука