Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, dragisa рече

da kažemo On je "etalon" Ličnosti kao zadate kategorije, ono što često izgovaramo da je spasenje u Ličnosti.... 

Bog je I više od ličnosti.

Dakle kako to da Otac stoji u Isusu Hristu a u nama ne stoji nego čini pokret ka nama kao I mi ka njemu?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 4 часа, dragisa рече

sigurno ne fizičkom preegzistencijom. Ličnost je zasnovana na relaciji. Dakle relacija njega prema Ocu njega čini Sinom! u tu relaciju smo svi pozvani I NARAVNO DA TA RELACIJA NEĆE PRETRPETI IZMENU

Što misliš ti Štaki(to ti je profilna slika)kakav je Otac Nebeski..jeli on od krvi i mesa i kostiju??

Подели на овим сајтовима

kolko stoji i kako stoji zavisi od slobode koja je data svakom ponaosob

Dobro, hvala na tome što si došao samo da istreseš gluposti I da odeš ponovo I ko zna kad da dođeš....

Nemoj posle reći da nismo hteli da razgovaramo, ovako stvarno nema smisla, bolje da mi kažeš neku ružnu reč, nego da svaka tvoja reč bude uvreda za zdrav mozak I za bilo kakav dijalog.

Подели на овим сајтовима

hehehe, šta kažeš ... ja tebe vređam ... interesantno

Naravno da vređaš, prvenstveno što kažeš da smo jeretici, da kršimo dogmate, da smo okupljeni oko gurua a mi ovde svi lične avatare, napisali smo ime I prezime, odakle smo ko smo kojoj parohiji pripadamo, gde idemo na Bogosluženja, dakle lako nas je naći.

I ti šta činiš, sa tog pacovskog avatara ovde bljuješ po nama, još nam samo fali da nas na ćošku neke ulice sačeka neki borbaš za veru I spašavajući Hrista ubije nas od batina, jer mu je to Pacov rekao.

Sikter bre.

Подели на овим сајтовима

ajme al ste plašljivi

mmmmmiš!!!

mirno spavajte borbaše smatram za mnogo veće jeretike i opsnost.

volim i ja vas. cmok.

Da, mi smo plašljivi a ti se obukao u Pacova.

Подели на овим сајтовима

pa to da vam bude lakše da se istresete na pacovu, ja ustvari ispraznim čoveka od besnila, nešto kao lek.

Znaš, kako, kad nečoveku govoriš da je pacov, taj se ne vređa, nego se diči svojom genijalnošću, koja se desila onog momenta kad je shvatio da je pacov, pa to Pravda time što pomaže ljudima sa se istresaju na njega.

Dakle Crkvena pravila poznaješ, ako si čovek, predstavi se stavi ime I prezime, stavi svoj avatar reci gde ti je parohija, pa ću ja doći da tvog sveštenika pitam, da li zna da se ti ožderavaš hlebom I vinom I da se ne pričešćuješ Istinskim Telom I Krvlju Isusa Hrista.

Do tada živaj pacovčino.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, dragisa рече

Pitam se samo kako je moguće da dogmat crkve o neslivenosti i nerazdeljnosti Hristove Ličnosti gazite kao da ste popili svu pamet ovoga sveta.

Таман сам ти лајковао поруку којом молиш за културан дијалог, а одмах иза те порке си написао ово!

Знаш шта? Треба теби згазити репић и то добро.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Trifke рече

Ja sam izuzetno fasciniran ovom izjavom. Ovo ce uci u anale teologije. Ovo moze da se uzme kao dodatak na predhodnu kompoziciju za malog misa. Ako nastavis ovako bice i za sinfoniju0507_music

Пре ће бити за реквијем!

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...