Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече da kažemo On je "etalon" Ličnosti kao zadate kategorije, ono što često izgovaramo da je spasenje u Ličnosti.... Bog je I više od ličnosti. Dakle kako to da Otac stoji u Isusu Hristu a u nama ne stoji nego čini pokret ka nama kao I mi ka njemu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 4 часа, dragisa рече sigurno ne fizičkom preegzistencijom. Ličnost je zasnovana na relaciji. Dakle relacija njega prema Ocu njega čini Sinom! u tu relaciju smo svi pozvani I NARAVNO DA TA RELACIJA NEĆE PRETRPETI IZMENU Što misliš ti Štaki(to ti je profilna slika)kakav je Otac Nebeski..jeli on od krvi i mesa i kostiju?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 kolko stoji i kako stoji zavisi od slobode koja je data svakom ponaosob Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Mago pa normalno da je Otac Nebeski Francisko od krvi i mesa i kostiju ... multi simpa fader Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече kolko stoji i kako stoji zavisi od slobode koja je data svakom ponaosob Dobro, hvala na tome što si došao samo da istreseš gluposti I da odeš ponovo I ko zna kad da dođeš.... Nemoj posle reći da nismo hteli da razgovaramo, ovako stvarno nema smisla, bolje da mi kažeš neku ružnu reč, nego da svaka tvoja reč bude uvreda za zdrav mozak I za bilo kakav dijalog. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 hehehe, šta kažeš ... ja tebe vređam ... interesantno Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече hehehe, šta kažeš ... ja tebe vređam ... interesantno Naravno da vređaš, prvenstveno što kažeš da smo jeretici, da kršimo dogmate, da smo okupljeni oko gurua a mi ovde svi lične avatare, napisali smo ime I prezime, odakle smo ko smo kojoj parohiji pripadamo, gde idemo na Bogosluženja, dakle lako nas je naći. I ti šta činiš, sa tog pacovskog avatara ovde bljuješ po nama, još nam samo fali da nas na ćošku neke ulice sačeka neki borbaš za veru I spašavajući Hrista ubije nas od batina, jer mu je to Pacov rekao. Sikter bre. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 ajme al ste plašljivi mmmmmiš!!! mirno spavajte borbaše smatram za mnogo veće jeretike i opasnost. mi se ovde bratski malo šutamo ali i dalje vas vidim kao braću u Hristu volim i ja vas. cmok. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече ajme al ste plašljivi mmmmmiš!!! mirno spavajte borbaše smatram za mnogo veće jeretike i opsnost. volim i ja vas. cmok. Da, mi smo plašljivi a ti se obukao u Pacova. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da, mi smo plašljivi a ti se obukao u Pacova. pa to da vam bude lakše da se istresete na pacovu, ja ustvari ispraznim čoveka od besnila, nešto kao lek. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече pa to da vam bude lakše da se istresete na pacovu, ja ustvari ispraznim čoveka od besnila, nešto kao lek. Znaš, kako, kad nečoveku govoriš da je pacov, taj se ne vređa, nego se diči svojom genijalnošću, koja se desila onog momenta kad je shvatio da je pacov, pa to Pravda time što pomaže ljudima sa se istresaju na njega. Dakle Crkvena pravila poznaješ, ako si čovek, predstavi se stavi ime I prezime, stavi svoj avatar reci gde ti je parohija, pa ću ja doći da tvog sveštenika pitam, da li zna da se ti ožderavaš hlebom I vinom I da se ne pričešćuješ Istinskim Telom I Krvlju Isusa Hrista. Do tada živaj pacovčino. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 ... šta vam je danas pa ste redom tako nadrndani .... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 6 часа, dragisa рече Pitam se samo kako je moguće da dogmat crkve o neslivenosti i nerazdeljnosti Hristove Ličnosti gazite kao da ste popili svu pamet ovoga sveta. Таман сам ти лајковао поруку којом молиш за културан дијалог, а одмах иза те порке си написао ово! Знаш шта? Треба теби згазити репић и то добро. Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 problem je u pragu vaše uvredljivosti, to je uobičajen jezik koji koriste ljudi u komunikaciji... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 5 часа, Trifke рече Ja sam izuzetno fasciniran ovom izjavom. Ovo ce uci u anale teologije. Ovo moze da se uzme kao dodatak na predhodnu kompoziciju za malog misa. Ako nastavis ovako bice i za sinfoniju. Пре ће бити за реквијем! Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука