Ведран* Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Управо сада, Trifke рече Jeli to po sistemu sve je moguce osim nemoguceg a i nemoguce je moguce jer je nemoguce? Све што ја знам јесте да је могуће само оно што ја знам. Оно што ја не знам није могуће. А то онда значи да ја све знам. По том систему. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Све што ја знам јесте да је могуће само оно што ја знам. Оно што ја не знам није могуће. А то онда значи да ја све знам. По том систему. hoces reci van mene znanje ne postoji! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Управо сада, Trifke рече hoces reci van mene znanje ne postoji! Па то! Видиш колико се намучих да ти то објасним. П.С. ... у преводу ти то значи "ја чиним да све постоји"... ко ли се оно тако високо узнесе, па паде? Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Па то! Видиш колико се намучих да ти то објасним. П.С. ... у преводу ти то значи "ја чиним да све постоји"... ко ли се оно тако високо узнесе, па паде? E sada da sve to povezem sa vrtlogom? Ne mogu! Ja mislim da ipak iza svega stojis ti i Miroljub Petrovic sa vasom zaverom da nas sve pridobijete u vas tabor. E nece da moze! Opet sam te razotkrio! Vrtlog to si ti! Ja sam dobio upozorenje da te se pazim, mada sam ja i bez toga preduzeo mere predostroznosti! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 2 минута, Trifke рече E sada da sve to povezem sa vrtlogom? Ne mogu! Ништа не разумеш! Док се ипостасно не сједниниш са вртлогом нећеш да схватиш. Ја ти хтедод помоћи. А ти се одупиреш. Опусти се, уђи у вртлог и постаћеш вртлог. И онда ћеш истински знати шта значи вртлог. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 5 минута, Ведран* рече Ништа не разумеш! Док се ипостасно не сједниниш са вртлогом нећеш да схватиш. Ја ти хтедод помоћи. А ти се одупиреш. Опусти се, уђи у вртлог и постаћеш вртлог. И онда ћеш истински знати шта значи вртлог. Eto i neka mi neko kaze da ja preterujem kada kazem da ti nisi u zaveri sa MP. Ali serdicu ja vas. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 11 часа, Снежана рече ево једна за оздрављење Ова Снежана поред свих својих грехова има добар укусу у музици. А за овог Гибаног ја сам барем чуо ... Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Ова Снежана поред свих својих грехова има добар укусу у музици. е ово ако ме не спасе, ништа неће Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 ево једне у дуЈету са мајстором Влатком, за друштво у ћошку Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ево једне у дуЈету са мајстором Влатком, за друштво у ћошку Сарагуда ће да те задави. Ни овај није византинац. П.С. Знате ли ви шта је шемпија? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Сарагуда ће да те задави. Ни овај није византинац. П.С. Знате ли ви шта је шемпија? мислила сам да је - блесан, али сад видех да је - лакомислен човек Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Снежана рече мислила сам да је - блесан, али сад видех да је - лакомислен човек Ајде? Ко то каже? У употреби је скоро увек као синоним за будала, тупоглавко, итсл. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 7 минута, Ведран* рече Сарагуда ће да те задави. Ни овај није византинац. па сад тек нећу моћи да спавам, а о спасењу и да не помишљам Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Ајде? Ко то каже? У употреби је скоро увек као синоним за будала, тупоглавко, итсл. сад нађох неки хрватски превод Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Снежана рече сад нађох неки хрватски превод То мора да је нека шемпија преводила. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука