Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Управо сада, Снежана рече Da se i ja pravim Boki posle 5487. strane da pitam, kakva je fora sa tom sisanjem i zasto bih dodjavola ja sisala Vedrana? Nadam se da se secas ponude za cizmice u Milanu ako osisas Vedrana? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Hocu. Program se zove the Word i kada ga instaliras onda mozes doboti dosta toga besplatno sto se tice Biblije a i otaca. Kada ga instaliras javi mi da ti dam upustva kako da nadjes to sto zelis. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Nadam se da se secas ponude za cizmice u Milanu ako osisas Vedrana? Jes ti Boki?!?!? Moje "sisanje" se odnosilo na opkladu, znaci trebalo je da se kladim i da ga "osisam" (uzmem mu pare), a me bulvalno da ga osisam. Ведран*, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Управо сада, Снежана рече Jes ti Boki?!?!? Moje "sisanje" se odnosilo na opkladu, znaci trebalo je da se kladim i da ga "osisam" (uzmem mu pare), a me bulvalno da ga osisam. Meni je sve jedno kako ce biti osissan vazno je da bude osisan. Ведран*, Матусал and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Meni je sve jedno kako ce biti osissan vazno je da bude osisan. Mozda je tebi svejedno, ali nije meni, mene novci zanimaju a ne Samsoni Ведран*, Trifke, Матусал and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Управо сада, Снежана рече Mozda je tebi svejedno, ali nije meni, mene novci zanimaju a ne Samsoni Ma nema problema samo i njemu pokupi lovu. Zadovoljstvo ce biti potpuno moje. Imas obezbedjen let za Milano i kupovinu cizmica. Ведран*, Матусал and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 @Trifke vidi tvoju temu, šta si se zanemario. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 @Снежана да ти свишеумудрено протумачим речи маглојасног Трифкета Ми смо имали неку расправу у којој је Трифке био антипротиван и помисли на стицање имања. Наравно аргументовано је у њој био поражен од моје скромности. А онда у некој од ових Авиних тема из прикрајка чекао да ми се освети па је једном приликом рекао "знао сам да имаш јеврејске крви". Од тада гледа да ме "ошиша" било овако било онако. Али му је стало да моје благочестиво руно орошено ошиша по сваку цену. И сад видиш ироније. Он мени вели да сам јеврејске крви, и противан је богаћењу, а хоће сам да се обогати туђим руном орошеним. Таква искушења Бог попусти само на оне који ударе на благочестиве овчице Његове. Trifke, Матусал, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече @Trifke vidi tvoju temu, šta si se zanemario. Znam moju meru. Raspravljam samo sa ljudima za koje osetim da mogu da se ne razbesnim na njih tokom dijaloga. Za neke mi je potreno puno molitve a za neke ne. Na toj temi su se zakacili neki ljudi sa kojim tesko uspostavljam komunikaciju i za koje mi tesko ide molitva. Sta ces takav sam ti ja. Volim_Sina_Bozjeg and Матусал је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече @Снежана да ти свишеумудрено протумачим речи маглојасног Трифкета Ми смо имали неку расправу у којој је Трифке био антипротиван и помисли на стицање имања. Наравно аргументовано је у њој био поражен од моје скромности. А онда у некој од ових Авиних тема из прикрајка чекао да ми се освети па је једном приликом рекао "знао сам да имаш јеврејске крви". Од тада гледа да ме "ошиша" било овако било онако. Али му је стало да моје благочестиво руно орошено ошиша по сваку цену. И сад видиш ироније. Он мени вели да сам јеврејске крви, и противан је богаћењу, а хоће сам да се обогати туђим руном оришеним. Таква искушења Бог попусти само на оне који ударе на благочестиве овчице Његове. Ako si ti ovcica onda sta su vukovi. Jos uz put pokusavas da se izvuces pokusavajuci da igras na kartu Snezinog neznog srca. Ali nece da moze. Dezinformises narod kako sam bio porazen u kao fol diskusiji. Ja od tebe ? Iznesi svoje prave razloge masoneriojo nijedna! Kada sam te kao 007 pravo razotkrio i sve tvoje prljave masnoske igre na javnost izneo onda si poceo sa tim pricama pokusavajuci da sakrijes zaveru koju pokusavas sa Miroljubom Petrovicem da sprovedes! E nece da moze! Ovo te ceka: Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Матусал је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Loodaci! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 20, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 пре 1 сат, Volim_Sina_Bozjeg рече Loodaci! Сада се сетих оне двојице када играју шах, а Шурда дошао по одело, краљеви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Данашњи Апостол Ђорђе96, ikrasil, Матусал and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 21, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 12 часа, Ведран* рече Дакле, као мали резиме пре него дођемо до 400 страна, шта смо до сада имали на теми? Дезавуисање или потпуно игнорисање Писма, Отаца, славословног богословља Цркве, савремених богослова, и свих разумних аргумената. Уз то ни један једини став ни разумна реч није прихваћена од ових који су себе ставили насупрот Предању Цркве. Ни једну корекцију својих заблуда нису прихватили. А неки су у безумљу и злоби настојали да нас оптуже и за неправославно исповедање лажући и изврћући речи које су овде изношене. Са друге стране, мноштво непобитних аргумената је изнето, и имали смо прилику да много научимо. И то је, насупрот и упркос негативностима, веома корисно. Боксит као да ништа није потписао него наставља да се врти као млин са керамичким куглама, па наставља да пабирчи халуцинације, не желећи да се покаје и да почне да користи мозак, а онај Милан, у свом лудилу тражи отачке текстове! Њима је вероватно у глави као мени ова 2 дана кад ме је мучила температура... Још сам килав... Матусал, ikrasil, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Боксит као да ништа није потписао него наставља да се врти као млин са керамичким куглама, па наставља да пабирчи халуцинације, не желећи да се покаје и да почне да користи мозак, а онај Милан, у свом лудилу тражи отачке текстове! Њима је вероватно у глави као мени ова 2 дана кад ме је мучила температура... Још сам килав... Ја сам невољно и са тугом овог првога отписао. Док искрено не исповеди оно што сам му предложио биће тако. А овај други је одавно на посебном режиму. Trifke, Жика, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука