Снежана Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 31 минута, Ведран* рече Држах се подаље од воде овај пут. kakvo ti je ovo Ketoši pojilo? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Снежана рече kakvo ti je ovo Ketoši pojilo? Куј ти је тај? То сам био у Нарнију. Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 5 минута, Ведран* рече Куј ти је тај? То сам био у Нарнију. pojilo za životinje u Africi Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 5 минута, Ведран* рече То сам био у Нарнију. Тамо се улази кроз ормар. А сад да ли је и кроз врата од ормара или не, то вам не могу рећи са сигурношћу. Али кроз ормар свакако. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 2 минута, Снежана рече pojilo za životinje u Africi То неко Атембрино? Имао бих вам још (по)казати али се бојим да очи ваше то сад не могу поднети. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 6 минута, Ведран* рече Тамо се улази кроз ормар. А сад да ли је и кроз врата од ормара или не, то вам не могу рећи са сигурношћу. Али кроз ормар свакако. Umirem Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Da li kroz konana govori Duh, to vam ne mogu sa sigurnoscu reći ali kroz konana svakako. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da li kroz konana govori Duh, to vam ne mogu sa sigurnoscu reći ali kroz konana svakako. Ош да кажеш да ипак неко КРОЗ њега говори? Па да! Видиш ли да и језике говори. А рече неђе да ни сам некад не разуме оно што говори. То су све добри знаци. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Жика је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Ведран* рече Ош да кажеш да ипак неко КРОЗ њега говори? Па да! Видиш ли да и језике говори. А рече неђе да ни сам некад не рауме оно што говори. То у све добри знаци. Kad ništa ne razume više šta je rekao, pritisne enter. Konanska posla trulski sabor konan,71. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Nego, kad smo kod Njarnije i hronologija, nema nam Bokija! Izgleda da ga Damaskin resetovao... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Kad ništa ne razume više šta je rekao, pritisne enter. Konanska posla trulski sabor konan,71. Може како оће, ал све док и њему поп НикоТин не напише књигу све по кОнанима древним богописаним. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Moram da vam podelim utiske Midicevog pisanja posle 50 strana. "Kiša oko Kragujevca" ali može se razbere lepo, malo isuviše Zizijulasa ali dobro. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Moram da vam podelim utiske Midicevog pisanja posle 50 strana. "Kiša oko Kragujevca" ali može se razbere lepo, malo isuviše Zizijulasa ali dobro. Ма да ли је могуће? Није ваљда? Trifke, Volim_Sina_Bozjeg, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Moram da vam podelim utiske Midicevog pisanja posle 50 strana. "Kiša oko Kragujevca" ali može se razbere lepo, malo isuviše Zizijulasa ali dobro. Ни киша га није спасла од НикоТина! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Da, nam da Bog više takvih vladika. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука