Bokisd Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa ja ništa ne znam kad mi ti objasniš. jer kažeš da ne znaš tačno šta Pismo i oci govore kako onda da nekome objasniš? Valjda je tebi dovoljno da ne znaš više ali što druge ubeđuješ u... Kazem da ne znam kako oci i pismo objasnjavaju kako je Logos i Sin Boziji. Drugo je, kada se definise postojanje Logosa i Sina Bozijeg kao Boga i kao Ipostas u Trojici. Tu mozemo da razumemo neke stvari vezane za Trojicu. itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 часа, Zoran Đurović рече https://en.wikipedia.org/wiki/San_Teodoro,_Rome Lepa crkva i lep deo grada. https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187791-d7266649-Reviews-Chiesa_di_San_Teodoro_al_Palatino-Rome_Lazio.html Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Само за @Svetlana Pecin-Saraguda Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 7 минута, Zoran Đurović рече Само за @Svetlana Pecin-Saraguda Avo evo ja cu umesto talibanske nrace da se izvinem za sve sto su rekli i poricali na ovoj temi. Posto su im pruzeni dokazi oni su sada shvatili da nisu bili u pravu i traze oprostaj od tebe. Primite ceda vasa natrag! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 26, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 1 hour ago, Trifke рече Avo evo ja cu umesto talibanske nrace da se izvinem za sve sto su rekli i poricali na ovoj temi. Posto su im pruzeni dokazi oni su sada shvatili da nisu bili u pravu i traze oprostaj od tebe. Primite ceda vasa natrag! Прво да сложе све Аввине постове по областима у једну књигу и милина! Али без "контекста"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 часа, Bokisd рече Kazem da ne znam kako oci i pismo objasnjavaju kako je Logos i Sin Boziji. Drugo je, kada se definise postojanje Logosa i Sina Bozijeg kao Boga i kao Ipostas u Trojici. Tu mozemo da razumemo neke stvari vezane za Trojicu. itd. Kako se to misli Sin Božji..kao da je Isus dijete od Boga Oca?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Kako se to misli Sin Božji..kao da je Isus dijete od Boga Oca?? Pa, verovatno se misli na rodjenje Sina Bozijeg pre vremena od Boga Oca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 25 минута, Isusovo magare рече Kako se to misli Sin Božji..kao da je Isus dijete od Boga Oca?? NICEJSKO-CARIGRADSKO VJEROVANJE Vjerujem u jednoga Boga, Oca svemogućega, stvoritelja neba i zemlja, svega vidljivoga i nevidljivoga. I u jednoga Gospodina Isusa Krista, jedinorođenoga Sina Božjega. Rođenog od Oca prije svih vjekova. Boga od Boga, svjetlo od svjetla, pravoga Boga od pravoga Boga. Rođena, ne stvorena, istobitna s Ocem, po kome je sve stvoreno. Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa. I utjelovio se po Duhu Svetom od Marije Djevice: i postao čovjekom. Raspet također za nas: pod Poncijem Pilatom mučen i pokopan. I uskrsnuo treći dan, po Svetom Pismu. I uzašao na nebo: sjedi s desne Ocu. I opet će doći u slavi suditi žive i mrtve, i njegovu kraljevstvu neće biti kraja. I u Duha Svetoga, Gospodina i životvorca; koji izlazi od Oca i Sina. Koji se s Ocem i Sinom skupa časti i zajedno slavi; koji je govorio po prorocima. I u jednu svetu katoličku i apostolsku Crkvu. Ispovijedam jedno krštenje za oproštenje grijeha. I iščekujem uskrsnuće mrtvih. I život budućega vijeka. Amen. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече NICEJSKO-CARIGRADSKO VJEROVANJE Vjerujem u jednoga Boga, Oca svemogućega, stvoritelja neba i zemlja, svega vidljivoga i nevidljivoga. I u jednoga Gospodina Isusa Krista, jedinorođenoga Sina Božjega. Rođenog od Oca prije svih vjekova. Boga od Boga, svjetlo od svjetla, pravoga Boga od pravoga Boga. Rođena, ne stvorena, istobitna s Ocem, po kome je sve stvoreno. Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa. I utjelovio se po Duhu Svetom od Marije Djevice: i postao čovjekom. Raspet također za nas: pod Poncijem Pilatom mučen i pokopan. I uskrsnuo treći dan, po Svetom Pismu. I uzašao na nebo: sjedi s desne Ocu. I opet će doći u slavi suditi žive i mrtve, i njegovu kraljevstvu neće biti kraja. I u Duha Svetoga, Gospodina i životvorca; koji izlazi od Oca i Sina. Koji se s Ocem i Sinom skupa časti i zajedno slavi; koji je govorio po prorocima. I u jednu svetu katoličku i apostolsku Crkvu. Ispovijedam jedno krštenje za oproštenje grijeha. I iščekujem uskrsnuće mrtvih. I život budućega vijeka. Amen. Stvarno se čudim sama sebi..koliko sam puta ovo u Crkvi molila i da nikad nisam skuzila da je Isus rođen od Oca prije svih vjekova..tj.prije nego je rođen od Djevice Marije!!!Bože moj oprosti mi. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 11 минута, Isusovo magare рече Stvarno se čudim sama sebi..koliko sam puta ovo u Crkvi molila i da nikad nisam skuzila da je Isus rođen od Oca prije svih vjekova..tj.prije nego je rođen od Djevice Marije!!!Bože moj oprosti mi. "Rođena, ne stvorena istobitna s Ocem" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Kaj ti je Magare? Isusovo magare, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Kaj ti je Magare? Ma nešto razmišljam..šuti sad.. Kako to ako je rođen od Oca jel se to misli stvarno rođen,tjelesno?! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 минута, Isusovo magare рече Ma nešto razmišljam..šuti sad.. Kako to ako je rođen od Oca jel se to misli stvarno rođen,tjelesno?! Sad sam zbunjen jer trebam šutat, evo ni ovo nisam smija reć. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Sad sam zbunjen jer trebam šutat, evo ni ovo nisam smija reć. Ajd dobro..objasni mi rođen od Oca?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Ajd dobro..objasni mi rođen od Oca?? Jest, pa da me proglase svetiteljem si blesava iovako imam podvig..... ne treba mi dodatni teret. Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука