Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Muramasa рече

Baš zbog toga se i ne slažem sa Aurorom. On je malo autoritarniji desničar od mene. Ja se penjem u 1. kvandrant tek kada treba da se startuju rotori, za fizičko uklanjanje socijalista..

Mislio sam na Ribićevu sekticu, ako se nismo dobro razumeli.

Ти си неки баш опасан лик? Имаш и хеликоптер?

Или само дуваш у ветар и претиш у празно као и обично?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Али најјаче је ово коришћење гнусности и гађења као критеријума за вечну истину. Мени свакако није пријатно видети два мушкарца који ”то” раде, али бих лагао ако бих рекао да ми није пријатно да видим две згодне женске које ”то” раде. Закључујем дакле да ово друго није гнусно увопште и свако ко се са мном не слаже је дегенерик.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Ni Pinoče nije krenuo da ih baca kao neistomišljenike, nego kao bandu razbojnika čiji je zločin silom zaustavio.

И кренуо онда да краде он и његова скупина. И да убијају и силују жене.

Ал то нема везе, палићемо се на Пиночеа и сличне шабане на које се пале и други ретарди са алтрајх сајтова.

Јер глупо је да се не сврсташ нигде, онда погледаш доле и видиш пенилну инсуфицијенцију, а то смара.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Lady Godiva рече

Мени није бљак. Стварно није, не фолирам се. А могу и да се кладим у шта хоћеш да тек њему није. :)

Džabe kad u glavi svira: "Ko drukčije kaže, kleveće i laže i našu će osjetit' pest..."

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Али најјаче је ово коришћење гнусности и гађења као критеријума за вечну истину. Мени свакако није пријатно видети два мушкарца који ”то” раде, али бих лагао ако бих рекао да ми није пријатно да видим две згодне женске које ”то” раде. Закључујем дакле да ово друго није гнусно увопште и свако ко се са мном не слаже је дегенерик.

No, to bi se moralo dosta dugo gledat da se tamo nadje nečeg tako extra gnusnoga! :D 

https://www.youtube.com/watch?v=WcJEK4M45Fc

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Možda se nismo razumeli... ne bih ni da kudim ni da hvalim AS, bejah tamo pa nije lepo ako kudim, niti mogu da budem objektivan ako hvalim... nego, kad rekoh da vam nikad neće odgovarati ni jedno ateističko udruženje, to je zbog jedne kvake 22... ateisti kakvi tebi odgovaraju neće nikada napraviti udruženje i voditi ga, bar ne dugoročno... tu nema para, čisto volontiranje, uglavnom bez velikih šansi za nekakav opipljiv uspeh... i tu i zbog toga dolazimo do kvake 22 - ne možeš da imaš aktivne članove takvog udruženja koji nemaju poprilično jake emocije prema tim pitanjima... po samoj prirodi stvari će antiteisti tu biti aktivniji i samim tim imati više uticaja od umerenih ateista... a naravno agresivniji i ekstremniji se i jače čuju... tj. kad odeš na njihovu FB stranicu više ćeš uočiti one koji su najekstremniji... pri čemu piskaranja na FB stranici i nisu zvanični stavovi udruženja...

Iz istih/sličnih razloga ne možeš nikad da imaš npr. umereno patriotsko udruženje... umerene patriote ne prave udruženja, a ako ih slučajno i naprave ne mogu nikad da budu toliko aktivni i glasni da postanu poznati i prepoznatljivi na političkoj sceni...

Iz sličnih (mada ne istih) razloga ćeš i u SPC uvek imati i agresivnije (i luđe) sveštenike i one umerenije... a ovi prvi će ateistima više bosti oči i posmatraće Crkvu kroz njih...

Слажем се брате, скроз. У праву си.

Криво ми је што је тако, али не могу да се не сложим у свему.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Слажем се брате, скроз. У праву си.

Криво ми је што је тако, али не могу да се не сложим у свему.

Проклето слободно тржиште (идеја).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Hrišćanstvo i salonska levica... naizgled nespojivo, a onda sam shvatio da si isti Origen.

То ти све не додаје сантиметре тамо где те највише жуља. Толико жуља да мораш да се палиш на силоватеље, диктаторе који краду сопствени народ и остале тлачитеље слабијих.

Туга, јбг.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Pa socijalisti su bili prilično jaki, kada su krenuli da pljačkaju i nacionalizuju, a onda se desio puč.

Znaš obično koji je red veličine njihovih zločina, od nekoliko desetina miliona, a u malim zemljama do dvocifreni broj procenata populacije.

Svejedno, onaj ko ih zaustavi sa 1000 PUTA manje ubistava je zločinac.

И то опет није објашњење зашто се палиш на силоватеља и тлачитеља слабијих. Ок је то за комунисте (не социјалисте, то је опет дa се пале неписмени шабани) , али то опет не објашњава твоју фасцинацију силоватељем и тлачитељем.

Или се палиш на њега због тога што би да се уклопиш у шабанске трендове неписмених кретена са Интернета, или си необразован јер не знаш шта се тад радило по Чилеу. Или се ложиш на силовања, али таквог те стварно не видим.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

U SZ, samo što naravno nećemo izvršavati one kazne danas.

Društvo tone u dekadenciju i ide nizbrdo.

I u Kuranu je to isto zapisano na više mjesta, ne samo u SZ. Rodna muška prava i ženska (ne)prava.

"Njemac" u Litvinovu 18 puta ubo svoju exprijateljicu. Osjecao sam se ugrožen, tvrdio je u sudu.

Kaznio je izbovši je nožem jer je takva kazna za one koji ugrožavaju muškarce u njihovim pravima.

https://www.novinky.cz/krimi/452995-nemec-v-litvinove-18-krat-bodl-expritelkyni-citil-jsem-se-ohrozen-licil-u-soudu.html?sznhp%3Drss

Подели на овим сајтовима

Uza zid, streljački stroj na gotovs.
Onda je pomilovan.
A šta da su streljali Dostojevskog
pre nego što je napisao sve to?
Pretpostavljam da ne bi bilo važno,
ne direktno.

Postoje milijarde ljudi
koji ga nikad nisu čitali
i nikad neće.
Ali kad sam bio mlad, znam da
me izvukao iz fabrika,
pored kurvi,
dizao me visoko kroz noć
i smeštao me na bolje mesto.
Čak i kad sam pijančio za šankom
sa ostalim propalicama,
bilo mi je drago
što je Dostojevski pomilovan,
jer je to i meni dalo neku vrstu pomilovanja,
dozvolilo mi da gledam pravo u ta užegla lica
u mom svetu,
dok smrt upire svoj prst,
čvrsto sam se držao,
neokaljani pijanac
deleći smradni mrak sa
mojom braćom.

Bukovski

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Али најјача је фора што они мисле да је све у шта они верују и за шта се залажу скроз ОК и супер, само да се не назове нацизмом. Као да ће некоришћење те етикете да ту гнусну идеологију коју заступају учини ишта бољом. Ево нису, нацисти. Они су ”нешто”. А то ”нешто” је прљаво и ружно зло.

Ništa u šta verujem(o) nije nikakva "ideologija", nego što ne znaš gde da svrstaš i šta da radiš, pa onda nešto "imaš utisak"... I tako svi ovde koliko vas ima, sve stručnjaci za čitanje uma.

Bruka & sramota.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

Ništa u šta verujem(o) nije nikakva "ideologija", nego što ne znaš gde da svrstaš i šta da radiš, pa onda nešto "imaš utisak". I tako svi ovde koliko vas ima, sve stručnjaci za čitanje uma...

Bruka & sramota.

Ma da... svi smo ti citali um pa nam se javilo u snu ko si i sta si.

Misljenje o tebi se gradilo postepeno... svakog dana nas castis novom cinjenicom o svojim stavovima, a kao mi smo svi grupno u teskoj zabludi. Toliko smo grupno u zabludi da bi mogli i religiju da osnujemo :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...