Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 47 минута, Muramasa рече

Brave and uplifting

22552726_10214936635231850_8221695652744

Ове мимове праве клинци у седмом основне док се смарају на великом одмору?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

I ti ćeš da redefinišeš pojam u nešto što nema veze sa originalnim nacizmom, samo da bi nas mogao da uguraš u njega?

O ne... ja samo pokusavam da pronadjem pojam koji vas trenutno opisuje... nacista je skoro pa savrsena rec. Jos samo da nije tih istorijskih repova, koji su namatnuli da rec nazicam oznacava "mrzitelje jevreja" (sto je totalni bulshit), sve bi bilo mnogo lakse.

Ovako, kad nekom pokazes koliki je nacista, on ti pokaze fotku iz treceg srednje kad se slikao sa jevrejem na ekskurziji ubedjen da je time dokazao da nije nacista... nama sa strane je mnogo smesno, mnogo mi je krivo sto i vi to ne vidite :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, cloudking рече

nacista

Prvo, članovi NSDAP sebe nikada nisu nazivali ovako. Pogledaj govore ako mi ne veruješ.  Oni su sebe nazivali nacional-socijalistima (Nationalsozialistische Partei/Bewegung), znači radi se o spoju nacionalizma i socijalizma.

Spenser (i ekipa oko njega) je beli nacionalista (dakle politika identiteta) i socijalista, dakle bio bi time nacional-socijalista. Na levici generalno imaš takođe raznih ideologizovanih ličnosti koji se zalažu za politike identiteta i socijalizam, ne znam samo gde si to drugde video...

Jel ti dopire do mozga išta od ovog?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Zapravo, levičari se sami nameste kada god su triggerovani samom pojavom "heteronormativne" porodice ili osoba koje su visoko rangirani na privilege lestvici (beli, heteroseksualni, cis, uspešni, iz porodice sa oba roditelja...).

"No diversity... to many white people... trans people underrepresented...".

Ma jok, vi se sami namestite kad stock fotografijama pokusavate da nam otvorite oci ISTINOM :D:D:D 

Inace, na onoj fotografiji porodice, najverovatnije niko nije u srodstvu, ali pssst, ne siri dalje, da vam ne busim balon bele porodice bzvz, jos je rano... zabava tek pocinje :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Prvo, članovi NSDAP sebe nikada nisu nazivali ovako. Pogledaj govore ako mi ne veruješ.  Oni su sebe nazivali nacional-socijalistima (Nationalsozialistische Partei/Bewegung), znači radi se o spoju nacionalizma i socijalizma.

Spenser (i ekipa oko njega) je beli nacionalista (dakle politika identiteta) i socijalista, dakle bio bi time nacional-socijalista. Na levici generalno imaš takođe raznih ideologizovanih ličnosti koji se zalažu za politike identiteta i socijalizam, ne znam samo gde si to drugde video...

Jel ti dopire do mozga išta od ovog?

Sto bi mene zanimalo kako su hitlerovi sledbenici nazivali sami sebe? Mozda je Hitler sam sebe nazivao Snupi, al to ne menja cinjenciu da je zlikovac (izvinjavam se na uvredi)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Nije nama bitno da li su oni porodica, nego da li će SJW-ovi tu sliku percipirati kao sliku porodice i dobiti apoplektični napad.

Ja sam se vec osuo po vratu, ledjima i levoj nozi...

A jos sam fotku percipirao kao reklamu za jakne... sto ona po svojoj sustini  i JESTE!!! :D:D:D 

https://blog.assetbank.co.uk/barbour-asset-bank-client-of-the-month-4/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Sto bi mene zanimalo kako su hitlerovi sledbenici nazivali sami sebe? Mozda je Hitler sam sebe nazivao Snupi, al to ne menja cinjenciu da je zlikovac (izvinjavam se na uvredi)

Na forumu imaš razne nacionaliste i socijaliste, a za nacional-socijalizam si našao da prozivaš one koji su izuzetak od toga.

Mislim ne ljutim se, boli me uvo, nego je prilično smešno :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

"MI se borimo za zdravu porodicu! MI se borimo za prave i istinite vrednosti!!! Evo pogledajte ovu fotografiju sa bilborda, to je cilj kome tezimo!!! Da svi nosimo lepu i udobnu odecu sa sa popustom od 15% bez kamate i da svi kupimo pa dva kuceta ljubaznoscu nasih prijatelja iz ThirdPetReich!!!

Jel to jasno bre il treba jos nesto da vam zabranimo pa da napokon ukapirate!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Na forumu imaš razne nacionaliste i socijaliste, a za nacional-socijalizam si našao da prozivaš one koji su izuzetak od toga.

Mislim ne ljutim se, boli me uvo, nego je prilično smešno :ani_biggrin:

Ja sam jednostavan covek, nemam vremena da se upustam u poitiku je imam bogat privatni i poslovni zivot... ja kad vidim da neko sebe dozivljava superiornim u odnsu na druga ljudska bica na osnovu kriterijuma koje je sam sebi uvreteo u glavu za mene je to - nacista.... jbg...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Sa kojim si se ti posebnim potrebama rodio?

Daj neki link gde je bilo ko od nas pozvao na zabranu bilo čega?

Evo ga ovaj syntholaš... ako su ti steroidi popili mozak ostalo je valjda bar malo da se bar setis da sam ti na prethodnoj strani lepo objasnio da je to auror rekao, sto ja on sam vrlo brzo nakon toga to i potvrdio!

aman... ajmo malo koncentracije gospodo ubermenschi...

Jbt, al ovde duva promaja... sto ne zatvori neko vrata.. ce se napuni kuca s musice...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Nije potvrdio, nego negirao

Moram te razočaram: mislim da javni izlivi homoseksualnih nežnosti treba da budu zabranjeni.

Inače niko neće zalaziti u nečiju privatnost, niti da se neko ubija ili maltretira, God forbid.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

Shvatam ja da ti imaš posebne potrebe i da te biju kompleksi, pa čim je neko jači od tebe, ili je synthol ili steroid, ali ako si već fizički bangav, ne moraš baš i u glavu. Nije potvrdio, nego negirao.

Ju, sudeci po aurorovom komentaru nakon ovog tvog posta, neko je upravo ispao tenkre...

Ne treba izvinjenje, samo furaj dalje.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

E, tu se ne slažem sa tobom? Ko će da sprovodi tu zabranu, ako ćemo već da skrešavamo državu na goli minimum?

Pa država. Neće biti ništa veća zbog toga.

Velika Britanija je npr. jedna od najliberalnijih zemalja istorijski, pa je prilično nedavno to dekriminalizovano tamo.

99bc3ad68a3a5bfda65dcc284fe7448c.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Nemamo mi šta da se bavimo zabranom njihove degeneracije. Naše je da branimo pravo da degeneraciju nazovemo pravim imenom.

Pa da, ali budite spremni na to da ce ljudi da se ljute kad ih nazivate degenericima... meni se to redovno desava sa vama nacistima...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Грешиш, али стварно. Ја волим да видим паметну и аргументовану критику стања у друштву (које на пример и ти овде често износиш) у смислу тога. Мени, а и сваком нормалчном вернику, би најмање одговарало да Црква стекне и део оне моћи која јој се приписује, јер то не би ваљало ни за друштво ни за Цркву ни за вернике. И иако се ти и ја често не сложимо по тим питањима, свакако да би било добро да имамо такву једну организацију.

Са друге стране, скупина која је остала у АС, макар они који могу да се чују, су обични тровачи, који су антиреклама за атеисте. Да не идем у детаље, али не верујем да се многи нормални атеисти слажу са онаквим бљувотинама и увредама какве тамо могу да се прочитају, са изливима који не показују нарочиту психичку стабилност, а посебно не са фиреровским начином вођења те странице (не само када су верници у питању).

И да не будем до краја недоречен, можеш и овде да видиш многе вернике који се грозе иступа појединих људи из Цркве, за које не бисмо желели да нас представљају. Зашто је проблем да се каже да има људи који се представљају као представници атеиста, али су вулгарни, простаци, не баш психички стабилни, често позивају и на злочине и затирање свих који не мисле као они, и да само штете нормалним атеистима?

Možda se nismo razumeli... ne bih ni da kudim ni da hvalim AS, bejah tamo pa nije lepo ako kudim, niti mogu da budem objektivan ako hvalim... nego, kad rekoh da vam nikad neće odgovarati ni jedno ateističko udruženje, to je zbog jedne kvake 22... ateisti kakvi tebi odgovaraju neće nikada napraviti udruženje i voditi ga, bar ne dugoročno... tu nema para, čisto volontiranje, uglavnom bez velikih šansi za nekakav opipljiv uspeh... i tu i zbog toga dolazimo do kvake 22 - ne možeš da imaš aktivne članove takvog udruženja koji nemaju poprilično jake emocije prema tim pitanjima... po samoj prirodi stvari će antiteisti tu biti aktivniji i samim tim imati više uticaja od umerenih ateista... a naravno agresivniji i ekstremniji se i jače čuju... tj. kad odeš na njihovu FB stranicu više ćeš uočiti one koji su najekstremniji... pri čemu piskaranja na FB stranici i nisu zvanični stavovi udruženja...

Iz istih/sličnih razloga ne možeš nikad da imaš npr. umereno patriotsko udruženje... umerene patriote ne prave udruženja, a ako ih slučajno i naprave ne mogu nikad da budu toliko aktivni i glasni da postanu poznati i prepoznatljivi na političkoj sceni...

Iz sličnih (mada ne istih) razloga ćeš i u SPC uvek imati i agresivnije (i luđe) sveštenike i one umerenije... a ovi prvi će ateistima više bosti oči i posmatraće Crkvu kroz njih...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...